Artikel top billede

NNIT dropper byggeri af nye datacentre

NNIT dropper alle planer om at bygge et nyt datacenter hvert femte år.

NNIT dropper sine planer om at bygge et nyt datacenter hvert femte år.

I stedet vil selskabet nu satse på de to nuværende datacentre, siger direktør Per Kogut til ITWatch i forbindelse med selskabets aflæggelse af kvartals-regnskabet.

“Det er noget, vi har diskuteret med bestyrelsen og eftersom hardware bliver stadig mindre og vejen går mod mere hybride cloud-løsninger mener vi ikke, at der er behov for et datacenter nummer tre. Vi ser ikke at vi skal ud i den slags investeringer de næste fem år i hvert tilfælde,” siger han.

NNIT’s regnskab viser, at selskabets omsætning falder - ikke mindst påvirket af, at storkunden Novo Nordisk lægger færre it-ordrer hos NNIT.

Per Kogut siger i den forbindelse til Computerworld, at han havde håbet, at han kunne have været mere i kontrol over situationen.

Det kan du læse mere om her: Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere