Artikel top billede

NNIT dropper byggeri af nye datacentre

NNIT dropper alle planer om at bygge et nyt datacenter hvert femte år.

NNIT dropper sine planer om at bygge et nyt datacenter hvert femte år.

I stedet vil selskabet nu satse på de to nuværende datacentre, siger direktør Per Kogut til ITWatch i forbindelse med selskabets aflæggelse af kvartals-regnskabet.

“Det er noget, vi har diskuteret med bestyrelsen og eftersom hardware bliver stadig mindre og vejen går mod mere hybride cloud-løsninger mener vi ikke, at der er behov for et datacenter nummer tre. Vi ser ikke at vi skal ud i den slags investeringer de næste fem år i hvert tilfælde,” siger han.

NNIT’s regnskab viser, at selskabets omsætning falder - ikke mindst påvirket af, at storkunden Novo Nordisk lægger færre it-ordrer hos NNIT.

Per Kogut siger i den forbindelse til Computerworld, at han havde håbet, at han kunne have været mere i kontrol over situationen.

Det kan du læse mere om her: Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere