Artikel top billede

Amazon vil ansætte 100.000 nye medarbejdere

Med 100.000 nye ansatte i USA og Canada vil Amazon forsøge at følge med den stigende efterspørgsel på e-handel under coronakrisen.

Giganten Amazon planlægger at ansætte 100.000 medarbejdere på hjemmemarkedet i USA og i Canada for at følge med den stigende efterspørgsel på e-handel under coronakrisen.

Det skriver Reuters.

De nye stillinger inkluderer både fuldtids- og deltidsansættelser blandt andet til 100 nye varehuse og driftscentre, som Amazon åbner i denne måned.

Boler Davis, der for nylig blev udnævnt til Amazons lederteam, oplyser over for Reuters, at Amazon ud over de 100.000 nye stillinger også evaluerer sæsonbetingede behov for vinterferien.

Tidligere på måneden annoncerede Amazon 33.000 stilling inden for corporate og teknologi, mens Amazon meldte om henholdsvis 100.000 og 75.000 nye ansatte i marts og april.

Per. 30 juni 2020 havde Amazon 876.800 medarbejdere.

Læs også: Verdens rigeste mand Jeff Bezos har nu en formue på over 1,3 billioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere