Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon vil ansætte 100.000 nye medarbejdere

Med 100.000 nye ansatte i USA og Canada vil Amazon forsøge at følge med den stigende efterspørgsel på e-handel under coronakrisen.

Giganten Amazon planlægger at ansætte 100.000 medarbejdere på hjemmemarkedet i USA og i Canada for at følge med den stigende efterspørgsel på e-handel under coronakrisen.

Det skriver Reuters.

De nye stillinger inkluderer både fuldtids- og deltidsansættelser blandt andet til 100 nye varehuse og driftscentre, som Amazon åbner i denne måned.

Boler Davis, der for nylig blev udnævnt til Amazons lederteam, oplyser over for Reuters, at Amazon ud over de 100.000 nye stillinger også evaluerer sæsonbetingede behov for vinterferien.

Tidligere på måneden annoncerede Amazon 33.000 stilling inden for corporate og teknologi, mens Amazon meldte om henholdsvis 100.000 og 75.000 nye ansatte i marts og april.

Per. 30 juni 2020 havde Amazon 876.800 medarbejdere.

Læs også: Verdens rigeste mand Jeff Bezos har nu en formue på over 1,3 billioner kroner
IT-JOB

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent

Euronext Securities

Software Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udvikler til procesapplikationer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere