Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon vil ansætte 100.000 nye medarbejdere

Med 100.000 nye ansatte i USA og Canada vil Amazon forsøge at følge med den stigende efterspørgsel på e-handel under coronakrisen.

Giganten Amazon planlægger at ansætte 100.000 medarbejdere på hjemmemarkedet i USA og i Canada for at følge med den stigende efterspørgsel på e-handel under coronakrisen.

Det skriver Reuters.

De nye stillinger inkluderer både fuldtids- og deltidsansættelser blandt andet til 100 nye varehuse og driftscentre, som Amazon åbner i denne måned.

Boler Davis, der for nylig blev udnævnt til Amazons lederteam, oplyser over for Reuters, at Amazon ud over de 100.000 nye stillinger også evaluerer sæsonbetingede behov for vinterferien.

Tidligere på måneden annoncerede Amazon 33.000 stilling inden for corporate og teknologi, mens Amazon meldte om henholdsvis 100.000 og 75.000 nye ansatte i marts og april.

Per. 30 juni 2020 havde Amazon 876.800 medarbejdere.

Læs også: Verdens rigeste mand Jeff Bezos har nu en formue på over 1,3 billioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere