Artikel top billede

Dansk it-virksomhed udskifter topchefen mens der svirrer rygter om milliardhandel

Den nordjysk it-virksomhed Trackunit, der er ejet af storbanken Goldman Sach, har udpeget en ny administrerende direktør. Det sker mens der svirrer rygter om en milliardhandel.

Den nordjyske it-virksomhed Trackunit, der er ejet af investeringsbanken Goldman Sachs, har udpeget en ny administrerende direktør.

Valget er faldet på den 46-årige Søren Brogaard, der tiltræder den 1. december.

Goldman Sachs har ejet det nordjyske selskab siden 2015, men dagbladet Børsen kunne for nylig berette, at den amerikanske finansgigant arbejder på at sælge Trackunit i en potentiel milliardhandel.

Læs også:
Goldman Sachs vil sælge nordjysk it-selskab i milliardhandel

Udvikler iot-løsning

Trackunit har udvikler en iot-løsning til flådestyringer i den globale byggesektor.

Selskabets løsning, der er kombination af hardwaresensorer og software, anvendes blandt andet i forbindelse med udlejning af byggemaskiner.

Trackunit har 180 ansatte og havde i 2019 en bruttofortjeneste på 102 millioner kroner.

Kommerciel direktør overtager

Den nye topchef, Søren Brogaardm kommer fra en rolle som kommerciel direktør hos Trackunit, og han afløser Jørgen Raguse, der har haft posten de seneste fem år.

Trackunit oplyser, at det er den afgående direktør Jørgen Raguse, der selv har truffet beslutningen om at overdrage posten til Søren Brogaard.

”Det er et imponerende stykke arbejde, som Jørgen har udført de seneste fem år. Han har ikke kun bidraget markant til vores flotte vækst, han har også opbygget en helt særlig position i markedet. Det vil også i fremtiden være vores klare ambition at digitalisere byggeriet og gøre hele sektoren langt mere effektiv end i dag ved at sikre kvalificerede beslutninger baseret på data og ved at eliminere branchens nedetid. Jeg ser meget frem til at starte i den nye rolle og tage hul på arbejdet,” siger Søren Brogaard ifølge en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere