Artikel top billede

Dansk it-virksomhed udskifter topchefen mens der svirrer rygter om milliardhandel

Den nordjysk it-virksomhed Trackunit, der er ejet af storbanken Goldman Sach, har udpeget en ny administrerende direktør. Det sker mens der svirrer rygter om en milliardhandel.

Den nordjyske it-virksomhed Trackunit, der er ejet af investeringsbanken Goldman Sachs, har udpeget en ny administrerende direktør.

Valget er faldet på den 46-årige Søren Brogaard, der tiltræder den 1. december.

Goldman Sachs har ejet det nordjyske selskab siden 2015, men dagbladet Børsen kunne for nylig berette, at den amerikanske finansgigant arbejder på at sælge Trackunit i en potentiel milliardhandel.

Læs også:
Goldman Sachs vil sælge nordjysk it-selskab i milliardhandel

Udvikler iot-løsning

Trackunit har udvikler en iot-løsning til flådestyringer i den globale byggesektor.

Selskabets løsning, der er kombination af hardwaresensorer og software, anvendes blandt andet i forbindelse med udlejning af byggemaskiner.

Trackunit har 180 ansatte og havde i 2019 en bruttofortjeneste på 102 millioner kroner.

Kommerciel direktør overtager

Den nye topchef, Søren Brogaardm kommer fra en rolle som kommerciel direktør hos Trackunit, og han afløser Jørgen Raguse, der har haft posten de seneste fem år.

Trackunit oplyser, at det er den afgående direktør Jørgen Raguse, der selv har truffet beslutningen om at overdrage posten til Søren Brogaard.

”Det er et imponerende stykke arbejde, som Jørgen har udført de seneste fem år. Han har ikke kun bidraget markant til vores flotte vækst, han har også opbygget en helt særlig position i markedet. Det vil også i fremtiden være vores klare ambition at digitalisere byggeriet og gøre hele sektoren langt mere effektiv end i dag ved at sikre kvalificerede beslutninger baseret på data og ved at eliminere branchens nedetid. Jeg ser meget frem til at starte i den nye rolle og tage hul på arbejdet,” siger Søren Brogaard ifølge en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere