Artikel top billede

Dansk streamingtjeneste meldt til Datatilsynet efter stort sikkerhedsbrist

Brugerne på den danske streamingtjeneste Min Bio, der er ejet af Nordisk Film, har kunne redigere og se hinandens profiloplysninger.

En teknisk fejl betyder, at brugerne af den danske streamingtjeneste Min Bio, der er ejet af Nordisk Film, har haft mulighed for at se og redigere i hinandens profiloplysninger.

”Vi har d. 12.11.20 konstateret en systemfejl, der potentielt har gjort det muligt for andre brugere med teknisk kunnen at se og redigere profiloplysninger på Min Bio ved at anvende et særligt software-program,” skriver tjenesten på sin hjemmeside.

Meldt til Datatilsynet

Tjenesten oplyser, at sagen blev meldt til Datatilsynet den 13. november.

Ifølge Min Bio har der potentielt været mulighed at få adgang til personoplysninger som e-mail, navn, adresse, visningshistorik, abonnementstyper, og afgivne samtykke.

Der har ligeledes været muligt at se maskerede betalingskortnumre, hvor dele men ikke hele brugerens kortnummer har været synlig.

MinBio afviser, at det på den baggrund vil være muligt at misbruge brugernes betalingskort.Ifølge Min Bio blev fejlen rettet efter 26 timer.

MinBio er en streamingtjeneste, der henvender sig til og byder på titler som Smølferne, Krummerne og Far til Fire.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere