Artikel top billede

Dansk streamingtjeneste meldt til Datatilsynet efter stort sikkerhedsbrist

Brugerne på den danske streamingtjeneste Min Bio, der er ejet af Nordisk Film, har kunne redigere og se hinandens profiloplysninger.

En teknisk fejl betyder, at brugerne af den danske streamingtjeneste Min Bio, der er ejet af Nordisk Film, har haft mulighed for at se og redigere i hinandens profiloplysninger.

”Vi har d. 12.11.20 konstateret en systemfejl, der potentielt har gjort det muligt for andre brugere med teknisk kunnen at se og redigere profiloplysninger på Min Bio ved at anvende et særligt software-program,” skriver tjenesten på sin hjemmeside.

Meldt til Datatilsynet

Tjenesten oplyser, at sagen blev meldt til Datatilsynet den 13. november.

Ifølge Min Bio har der potentielt været mulighed at få adgang til personoplysninger som e-mail, navn, adresse, visningshistorik, abonnementstyper, og afgivne samtykke.

Der har ligeledes været muligt at se maskerede betalingskortnumre, hvor dele men ikke hele brugerens kortnummer har været synlig.

MinBio afviser, at det på den baggrund vil være muligt at misbruge brugernes betalingskort.Ifølge Min Bio blev fejlen rettet efter 26 timer.

MinBio er en streamingtjeneste, der henvender sig til og byder på titler som Smølferne, Krummerne og Far til Fire.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere