Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk fiber-trend fortsætter: Vestjysk fiberselskab åbner nu også for sit fibernet

Fiberselskabet RAH Fiberbredbånd har indgået en aftale om at åbne sit fibernet.

Det nordvestjyske fiberselskab RAH Fiberbredbånd har nu indgået en aftale med brancheplatformen OpenNet om at åbne sit fibernet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dermed bliver RAH Fiberbredbånd den fjerde danske fiberejer, der indgår et samarbejde med OpenNet.

Brancheplatformen OpenNet fungerer ifølge RAH Fiberbredbånd som et bindeled mellem ejerne af fibernettet og tjenesteudbyderne.

Aftalen mellem RAH Fiberbredbånd og OpenNet betyder, at med denne aftale vil udbyderne snart kunne tilgå næsten 850.000 adresser med fiberforbindelser. I

Læs også: Norlys åbner hele sit fibernet for konkurrenterne

Stadig flere fiberudbydere åbner for nettet

RAH Fiberbredbånd oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet glæder sig over at være en del af en trend, hvor det danske fibernet bliver åbnet for stadig flere tjenesteudbydere.

”Vi er stolte af være en del af den positive udvikling, hvor flere og flere fibernet bliver åbnet for fri konkurrence. Det er et vigtigt element i at udbrede den digitale infrastruktur til flere og give RAH’s andershavere flere valgmuligheder, ikke mindst herude i det vestjyske. Vi har efterhånden etableret et veludbygget net i et stort område, og vi forventer at fortsætte udbygningen af fibernettet,” siger siger Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, ifølge pressemeddelelsen.

RAH Fiberbredbånd er et nordvestjysk fiberselskab, der er del af et samarbejde mellem det lokale energiselskab RAH, fiberselskabet Thy-Mors Fibernet samt Norlys.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere