Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk fiber-trend fortsætter: Vestjysk fiberselskab åbner nu også for sit fibernet

Fiberselskabet RAH Fiberbredbånd har indgået en aftale om at åbne sit fibernet.

Det nordvestjyske fiberselskab RAH Fiberbredbånd har nu indgået en aftale med brancheplatformen OpenNet om at åbne sit fibernet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dermed bliver RAH Fiberbredbånd den fjerde danske fiberejer, der indgår et samarbejde med OpenNet.

Brancheplatformen OpenNet fungerer ifølge RAH Fiberbredbånd som et bindeled mellem ejerne af fibernettet og tjenesteudbyderne.

Aftalen mellem RAH Fiberbredbånd og OpenNet betyder, at med denne aftale vil udbyderne snart kunne tilgå næsten 850.000 adresser med fiberforbindelser. I

Læs også: Norlys åbner hele sit fibernet for konkurrenterne

Stadig flere fiberudbydere åbner for nettet

RAH Fiberbredbånd oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet glæder sig over at være en del af en trend, hvor det danske fibernet bliver åbnet for stadig flere tjenesteudbydere.

”Vi er stolte af være en del af den positive udvikling, hvor flere og flere fibernet bliver åbnet for fri konkurrence. Det er et vigtigt element i at udbrede den digitale infrastruktur til flere og give RAH’s andershavere flere valgmuligheder, ikke mindst herude i det vestjyske. Vi har efterhånden etableret et veludbygget net i et stort område, og vi forventer at fortsætte udbygningen af fibernettet,” siger siger Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, ifølge pressemeddelelsen.

RAH Fiberbredbånd er et nordvestjysk fiberselskab, der er del af et samarbejde mellem det lokale energiselskab RAH, fiberselskabet Thy-Mors Fibernet samt Norlys.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere