Artikel top billede

Tre danske it-virksomheder har kurs mod at blive europæiske tech-giganter

Valuer.ai, CanopyLAB og Radiobotics er med i slutspurten om prisen som Future Unicorn i Europa.

Valuer.ai, CanopyLAB og Radiobotics er sammen med 17 andre europæiske vækstvirksomheder vurderet til at kunne blive den næste unicorn i Europa, hvilket vil sige en virksomhed med potentiale til at opnå en markedsværdi på over en milliard dollar, skriver organisationen IT-Branchen i en pressemeddelelse.

Valuer leverer en digital platform, der via kunstig intelligens matcher små innovative vækstvirksomheder med større og mere etablerede virksomheder og investorer, så de kan begynde et professionelt samarbejde. En slags LinkedIn eller Tinder for innovation.

CanopyLAB udbyder en social læringsplatform baseret på AI, mens Radiobotics laver augmented radiologi indenfor røntgenbilleder.

Prisen uddeles af den internationale brancheorganisation Digitaleurope, der repræsenter over 35.000 virksomheder rundt i Europa.

Vinderne af prisen de to foregående år var danske virksomheder – nemlig Umbraco i 2019 og Corti i 2020.

“Det er et tegn på, at vi i Danmark har en helt særlig evne til at opbygge stærke og nytænkende vækstvirksomheder inden for tech. Men det er vigtigt, at vi skaber nogle rammer for, at de også kan blive unicorns med base i Danmark. Ellers går vi glip af dansk vækst og arbejdspladser,” siger Natasha Friis Saxberg, administrerende direktør i IT-Branchen.

Her er listen over de nominerede til Future Unicorn Award 2021:

- Art-FI, Frankrig.

- BETTER, Slovenien.

- CanopyLAB, Danmark.

- DefinedCrowd, Portugal.

- Exeger, Sverige.

- FintechOS, Rumænien.

- Garrison, Storbritannien.

- Inmatica, Italien.

- Interact Medical Technologies, Tyrkiet.

- IS Wireless, Polen.

- Ocean Sun, Norge.

- Oncomfort, Belgien.

- Oncompass Medicine, Ungarn.

- Ondato, Litauen.

- Qarnot Computing, Frankrig.

- Radiobotics, Danmark.

- Servvis, Tyrkiet.

- SwiftComply, Irland.

- Valuer.ai, Danmark.

- Veriff, Estland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere