Artikel top billede

Kapitalfonden Axcel køber amerikansk spilfirma: Satser på gaming-boom

Danske Axcel har kastet sig ud i et amerikansk opkøb, hvor kapitalfonden overtager spilfirmaet Kontrolfreek. Axcel satser på en regulært spilboom efter, at både Xbox og Playstation har sendt nye konsoller på gaden.

Axcel har netop opkøbt det amerikanske spilfirma Kontrolfreek.

Den danske kapitalfond satser nemlig på en spilboom, forårsaget af de nye konsoller, som Playstation og Xbox har sendt på gaden.

Det skriver Børsen.

Kontrolfreek leverer tilbehør til at opgradere eksempelvis controllere.

"Der kommer to nye konsoller ud nu, og det sker kun ca. hvert femte år, og det gør selvfølgelig, at vi kigger ind i en periode nu, hvor det marked kommer til at vokse rigtig fint. Vi ser det ikke bare som et blip, men der kommer til at være en kraftig vækst den kommende tid,” siger Lars Cordt, partner i Axcel, til Børsen.

Axcel ejer i forvejen gaming-brandet Steelseries, som blev opkøbt for omkring to milliarder kroner i sommeren 2019. Nu vil Kontrolfreek blive lagt ind under Steenseries.

Med det nyovertagede selskab ombord, kan Axcel gøre entre på et nyt marked. Steenseries henvender sig nemlig til pc-gamere, hvor Kontrolfreek henvender sig udelukkende til konsol-brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere