Artikel top billede

Kapitalfonden Axcel køber amerikansk spilfirma: Satser på gaming-boom

Danske Axcel har kastet sig ud i et amerikansk opkøb, hvor kapitalfonden overtager spilfirmaet Kontrolfreek. Axcel satser på en regulært spilboom efter, at både Xbox og Playstation har sendt nye konsoller på gaden.

Axcel har netop opkøbt det amerikanske spilfirma Kontrolfreek.

Den danske kapitalfond satser nemlig på en spilboom, forårsaget af de nye konsoller, som Playstation og Xbox har sendt på gaden.

Det skriver Børsen.

Kontrolfreek leverer tilbehør til at opgradere eksempelvis controllere.

"Der kommer to nye konsoller ud nu, og det sker kun ca. hvert femte år, og det gør selvfølgelig, at vi kigger ind i en periode nu, hvor det marked kommer til at vokse rigtig fint. Vi ser det ikke bare som et blip, men der kommer til at være en kraftig vækst den kommende tid,” siger Lars Cordt, partner i Axcel, til Børsen.

Axcel ejer i forvejen gaming-brandet Steelseries, som blev opkøbt for omkring to milliarder kroner i sommeren 2019. Nu vil Kontrolfreek blive lagt ind under Steenseries.

Med det nyovertagede selskab ombord, kan Axcel gøre entre på et nyt marked. Steenseries henvender sig nemlig til pc-gamere, hvor Kontrolfreek henvender sig udelukkende til konsol-brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere