Artikel top billede

Balladen om Schrems II, den bortviste Waoo-boss og Jysk-rabatten på 50 procent: Her er årets mest populære Premium-artikler

Hvad betød den omtalte Schrems II-dom, hvor blev Waoo-topchefen af og hvorfor skar Jysk i betalingen til sine it-leverandører? Her får du top 10-listen over årets mest læste Premium-artikler fra Computerworld.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Top 10-listen over årets mest læste Premium-historier
503
2:45 min
Jysks corona-rabat, den kontroversielle Schrems II-dom og Waoo-bossen, der blev smidt på porten uden forklaring.

Alle tre historier skabte stor debat i 2020 og ender derved på top 10-listen over årets mest læste Premium-historier.

Set fra helikopteren vil året umiskendeligt kendetegnes ved corona-pandemiens indtræden i verden såvel som i Computerworlds spalter.

Et utal af artikler fra Premium-universet omkredsede på den ene eller anden måde Covid-19 og de følgevirkninger, virussen har haft på det danske it-landskab.

På listens fjerdeplads finder vi eksempelvis en historie om detailgiganten Jysk. Tidligere på året sendte CIO'en for milliardkoncernen et brev til selskabets it-leverandører, hvor beskeden lød, at Jysk kun ville betale halvdelen af de aftalte priser - en afledt effekt af coronakrisen.

Men det er langt fra kun corona-relaterede historier, der vakte Premium-abonnenternes interesse i løbet af året.

De tre mest læste historier, handler om løn. Hvilke stillinger giver den højeste hyre? Hvilke selskaber giver medarbejderne den største pose penge? Og sektorens samlede lønoverblik.

Men bag det lilla premium-gardin findes også historier om bekymring ved dataopbevaring, Microsofts store datacenter-sats og en personlig fortælling fra et af redaktionens medlemmer, der fik læserne til at klikke løs.

Du ønskes et rigtig godt nytår fra Computerworlds redaktion. Men inden vi springer ind i det nye år, får du her listen over årets mest klikvenlige historier set fra Premium-brugernes perspektiv.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter