Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

Vild børsdebut i sigte for Nexcom: Ny it-aktie er overtegnet med 115 procent

It-selskab Nexcom står til at få en vild start på børsmarkedet, når det debuterer sidst på ugen.

Når det københavnske it-selskab NexCom får sin handelsdebut på Nasdaq First North Growth Market Denmark børsen bliver det til langt over forventningerne.

Når selskabet starter på børsen 29. januar 2021, vil det være med aktier for i alt 68 millioner kroner, 115 procent over det estimerede udbud på 31,8 millioner kroner.

Det oplyser selskabet på sin investor-side.

Da udbuddet lukkede 22. januar blev det til et bruttoprovenu på i alt 29,3 millioner kroner, skriver virksomheden.

NexCom har sin base i København, hvor det tilbyder cloudbaserede software-løsninger, til automatisering af håndtering af kunde-henvendelser.

Selskabet omsætter for omkring 10 millioner kroner om året, men forventer en vækst i omsætningen på mere end 50 procent om året i de kommende år.

Den nye aktie får ticker-navnet ”NEXCOM” og ISIN-kode DK0061417144.

Se også: Det danske it-selskab NexCom går på børsen: Vil rejse 30 millioner kroner til ekspansion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere