Artikel top billede

Vild børsdebut i sigte for Nexcom: Ny it-aktie er overtegnet med 115 procent

It-selskab Nexcom står til at få en vild start på børsmarkedet, når det debuterer sidst på ugen.

Når det københavnske it-selskab NexCom får sin handelsdebut på Nasdaq First North Growth Market Denmark børsen bliver det til langt over forventningerne.

Når selskabet starter på børsen 29. januar 2021, vil det være med aktier for i alt 68 millioner kroner, 115 procent over det estimerede udbud på 31,8 millioner kroner.

Det oplyser selskabet på sin investor-side.

Da udbuddet lukkede 22. januar blev det til et bruttoprovenu på i alt 29,3 millioner kroner, skriver virksomheden.

NexCom har sin base i København, hvor det tilbyder cloudbaserede software-løsninger, til automatisering af håndtering af kunde-henvendelser.

Selskabet omsætter for omkring 10 millioner kroner om året, men forventer en vækst i omsætningen på mere end 50 procent om året i de kommende år.

Den nye aktie får ticker-navnet ”NEXCOM” og ISIN-kode DK0061417144.

Se også: Det danske it-selskab NexCom går på børsen: Vil rejse 30 millioner kroner til ekspansion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere