Artikel top billede

(Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Streaming-gigant rammer 150 millioner betalende abonnenter på trods af prisstigninger

Den svenske streamingtjeneste Spotify har rundet en større milepæl. Selskabet har nu mere end 150 millioner betalende abonnenter, men taber penge på den enkelte kunde.

Musik-streamingtjenesten Spotify har fået intet mindre end 155 millioner betalende abonnenter med ombord.

Det oplyser selskabet efter det netop har fremlagt sit seneste regnskab.

Stigningen i antallet af abonnenter er steget med 24 procent sammenlignet med samme periode året før.

Men på trods af det rekordhøje antal betalende brugere, så falder indtjeningen per kunde for den svenske streamingtjeneste.

Det skriver The Wall Street Journal.

Spotify tjener nemlig bare 4,26 euro per kunde. Det er otte procent mindre end forrige år, hvor det tal lød på 5,13. Omregnet til danske kroner lyder det på godt 38 kroner.

Ifølge avisen sker faldet på trods af, at Spotify tidligere har øget prisen for abonnenter på flere af sine markeder, herunder i Europa.

Omsætningen fra de mange nye betalende kunder steg med 15 procent i forhold til forrige år, og lander dermed på 1,89 milliarder euro. Det svarer til 14 milliarder danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere