Artikel top billede

Streaming-gigant rammer 150 millioner betalende abonnenter på trods af prisstigninger

Den svenske streamingtjeneste Spotify har rundet en større milepæl. Selskabet har nu mere end 150 millioner betalende abonnenter, men taber penge på den enkelte kunde.

Musik-streamingtjenesten Spotify har fået intet mindre end 155 millioner betalende abonnenter med ombord.

Det oplyser selskabet efter det netop har fremlagt sit seneste regnskab.

Stigningen i antallet af abonnenter er steget med 24 procent sammenlignet med samme periode året før.

Men på trods af det rekordhøje antal betalende brugere, så falder indtjeningen per kunde for den svenske streamingtjeneste.

Det skriver The Wall Street Journal.

Spotify tjener nemlig bare 4,26 euro per kunde. Det er otte procent mindre end forrige år, hvor det tal lød på 5,13. Omregnet til danske kroner lyder det på godt 38 kroner.

Ifølge avisen sker faldet på trods af, at Spotify tidligere har øget prisen for abonnenter på flere af sine markeder, herunder i Europa.

Omsætningen fra de mange nye betalende kunder steg med 15 procent i forhold til forrige år, og lander dermed på 1,89 milliarder euro. Det svarer til 14 milliarder danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere