Artikel top billede

(Foto: Digitaliseringsstyrelsen/PR)

Udbuddet til det digitale coronapas er skudt i gang

Nu søsættes næste etape af udviklingen af det digitale coronapas.

Det digitale coronapas der skal medvirke til, at landet skal åbnes mere op både internt og eksternt ryger nu i sin næste udviklingsfase.

For nu sætter Sundhedsdatastyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen udbudsprocessen for det digitale coronapas i gang, oplyser Digitaliseringsstyrelsen.

App’en skal ifølge Digitaliseringsstyrelsen levere en ’brugervenlig selvstændig app, der kan dokumentere både vaccinationsstatus og testsvar fra PCR-test og kviktest, samt immunitet ved tidligere smitte’.

Når coronapas-app’en kommer i spil er målsætningen, at det skal bidrage til en gradvis, forsvarlig og hensigtsmæssig genåbning i Danmark, lyder det.

Arbejdet med det digitale coronapas blev skudt i gang i februar og en digital løsning for coronapasset forventes at være klar inden sommer, lyder det.

Indtil videre lyder vurderingen, at løsningen er færdig i maj.

Læs også: Myndighederne lancerer første udgave af digitalt coronapas
IT-JOB

Unik System Design A/S

Product Owner til Team IT Operations

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Abinitio Architect

Air Greenland

IT-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere