Artikel top billede

Tech-moguler topper Forbes' liste over verdens rigeste: Bezos, Musk og Gates til tops

Det er store profiler fra tech-industrien, der topper Forbes' årlige opgørelse over verdens rigeste mennesker. Se her, hvem der stryger til tops.

Den absolutte elite blandt verdens milliardærer kommer fra tech-branchen.

Det tydeliggør Forbes' nyeste opgørelse over klodens rigeste personer.

Det amerikanske magasin udgiver hvert år en liste over verdens milliardærer og for fjerde gang i træk, er det Amazon-grundlæggeren Jeff Bezos, der løber med førstepladsen.

Det skriver Reuters.

På andenpladsen findes en ligeså velkendt skikkelse i form af Elon Musk, der står bag Paypal, Tesla og rumfartsselskabet SpaceX. Han har taget et enormt spring op ad listen, da han forrige år kom ind på en 31. plads.

For et par måneder tilbage befandt Elon Musk sig endda på førstepladsen, da Teslas aktiekurs steg til nye højder og nåede op omkring 900 dollar stykket.

Hans formue er i høj grad bundet op på Tesla-aktier, hvilket også betød, at han måtte overlade pladsen til Amazon-stifteren igen, da kursen tog et større dyk.

På listens tredjeplads findes Bernard Arnault, der er topchef for LVMH, der står bag brands som Louis Vuitton og Moet Chandon.

Han er efterfulgt af yderligere to tech-profiler.

Microsoft-grundlæggeren Bill Gates indtager fjerdepladsen mens Mark Zuckerberg, CEO og grundlægger af Facebook, sidder på femtepladsen.

Ifølge Forbes' opgørelse har verden nu 2.755 milliardærer, hvilket er det høejste antal nogensinde. Samtidig er deres formuerne blevet langt større end tidligere.

De ultrarige er blevet rigere i løbet af et år, hvor coronakrisen har hærget.

Milliardærerne på listen har en samlet formue for 13,1 billioner dollar, hvilket svarer til 82 billioner danske kroner (82.000 milliarder kroner).

Forrige år lød den samlede formue på otte billioner dollar.
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Test Manager med agilt mindset

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere