Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Tech-moguler topper Forbes' liste over verdens rigeste: Bezos, Musk og Gates til tops

Det er store profiler fra tech-industrien, der topper Forbes' årlige opgørelse over verdens rigeste mennesker. Se her, hvem der stryger til tops.

Den absolutte elite blandt verdens milliardærer kommer fra tech-branchen.

Det tydeliggør Forbes' nyeste opgørelse over klodens rigeste personer.

Det amerikanske magasin udgiver hvert år en liste over verdens milliardærer og for fjerde gang i træk, er det Amazon-grundlæggeren Jeff Bezos, der løber med førstepladsen.

Det skriver Reuters.

På andenpladsen findes en ligeså velkendt skikkelse i form af Elon Musk, der står bag Paypal, Tesla og rumfartsselskabet SpaceX. Han har taget et enormt spring op ad listen, da han forrige år kom ind på en 31. plads.

For et par måneder tilbage befandt Elon Musk sig endda på førstepladsen, da Teslas aktiekurs steg til nye højder og nåede op omkring 900 dollar stykket.

Hans formue er i høj grad bundet op på Tesla-aktier, hvilket også betød, at han måtte overlade pladsen til Amazon-stifteren igen, da kursen tog et større dyk.

På listens tredjeplads findes Bernard Arnault, der er topchef for LVMH, der står bag brands som Louis Vuitton og Moet Chandon.

Han er efterfulgt af yderligere to tech-profiler.

Microsoft-grundlæggeren Bill Gates indtager fjerdepladsen mens Mark Zuckerberg, CEO og grundlægger af Facebook, sidder på femtepladsen.

Ifølge Forbes' opgørelse har verden nu 2.755 milliardærer, hvilket er det høejste antal nogensinde. Samtidig er deres formuerne blevet langt større end tidligere.

De ultrarige er blevet rigere i løbet af et år, hvor coronakrisen har hærget.

Milliardærerne på listen har en samlet formue for 13,1 billioner dollar, hvilket svarer til 82 billioner danske kroner (82.000 milliarder kroner).

Forrige år lød den samlede formue på otte billioner dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere