Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

Ny smartphone giver fremgang til Samsung: Overskud stiger med 44 procent

Den nye smartphone Galaxy S21 og et stigende tv-salg har skabt fremgang for den koreanske elektronikgigant.

Den koreanske elektronikgigant Samsung Electronics forventer, at overskuddet vil stige med 44 procent til 9,3 trillioner won eller knap 57,6 millioner kroner i første kvartal af 2021.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Fremgangen skyldes ifølge nyhedsbureaet en stigning i salget af tv og smartphones, mens den aktuelle globale chip-mangel trækker i den anden retning for selskabet.

Helt konkret mener analytikere, at lanceringen af selskabets nye flagskibstelefon Galaxy S21 har betydet, at overskuddet i selskabets mobil-division er staget med 1 trillion won til cirka 4,15 trillioner won.

Overskuddet i Samsungs tv-division er ifølge Reuters samtidig blevet fordoblet til knap 1 trillion won

Til gengæld er overskuddet i Samsungs-chip division faldet med 20 procent til 3,6 trillioner won, hvilket blandt andet kan tilskrives øgede investeringer i selskabets lokale chip-produktion samt en midlertidig lukning i februar af selskabets produktionsfaciliteter i den amerikanske stat Texas
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere