Artikel top billede

DXC gennemfører milliardsalg af healtcare-forretning

Det italienske softwareselskab Dedalus opkøb af DXC's healthcare-forretning er nu endeligt blevet gennemført.

Amerikanske DXC Technology gennemførte i påsken salget af sin forretningsenhed, der udvikler software til sundhedssektoren, til det italienske softwarefirma Dedalus Group.

Det bekræfter DXC i en pressemeddelelse.

Salget blev allerede annonceret i juli 2020, hvor de to selskaber offentliggjorde aftalen, som har en værdi på 525 millioner dollar eller lige knap 3,3 milliarder kroner.

"Salget til Dedalus er i overensstemmelse med vores strategi om at fokusere på vores Enterprise Technology Stack og rationalisere vores portefølje," sagde DXC’s topchef Mike Salvino dengang ifølge en pressemeddelelse.

Italienske Dedalus blev grundlagt i Firenze i 1982 og selskabet betegner sig selv som Europas førende leverandør sunheds- og diagnostisk software. Selskabet har i dag 5500 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere