Artikel top billede

Photo by Science in HD on Unsplash (Foto: Photo by Science in HD on Unsplash)

Her er 10 ledige netværksstillinger: Sønderjysk virksomhed lokker it-konsulenter med løfte om ubegrænset kage-budget

Vi har fundet til 10 ledige stillinger til dig, der er på udkig efter et nyt job som netværksspecialist. Et af dem lokker med en usædvanlig og kaloriefyldt frynsegode.

Drømmer du om at kunne til at spise al den kage, som du har lyst til?

Så bør du måske overveje at søge en ledig stilling hos it-virksomheden IT & Co i Rødekro, der lokker med et kagebudget "uden limit."

Det er blot én ud af 10 ledige netværks-stillinger, som vi har udvalgt til dig i denne uge.

Her har vi fundet et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Timengo, Jansson Kommunikation og Netcompany.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

IT & Co søger it-konsulent, Rødekro

Er du vores nye medlem i kageklubben?

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi har som mål at blive “Danmarks bedste it-arbejdsplads," og hvor du både kan have det sjovt og udvikle din karriere, så er du kommet til det rigtige sted.

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Brænder du samtidig for IT-sikkerhed, infrastruktur og Cloud løsninger og sætter du en ære i at levere en uovertruffen service, så kom og vær med.

PS: Vi har et ugentligt kagebudget uden limit!

Du indtræder i et team af dedikerede it-folk, med stærk fokus på den enkeltes trivsel og udvikling. Vi lægger vægt på at du selv kan være med til at tilrettelægge din dagligdag og fremtid, alt sammen med udgangspunkt i vores fælles værdier.

Læs hele annoncen her.

Timengo DPG søger teknisk konsulent, Ballerup

Vil du være en del af en succes?

Vil du arbejde med sikker post og e-Boks?

Markedet for sikker post vokser hastigt, og Timengo DPG har succes med vores sikker post-løsning. Løsningen er til Exchange online og Exchange onpremise og integrerer 100% med en Microsoft-infrastruktur.

Hos os er du en del af helheden. DPG-teamet arbejder tæt sammen med produktudvikling, salg, resellere og kunder, og alle deltager i vores fælles mission; At levere Danmarks bedste sikker post/digital post-løsning!

Som medarbejder hos os bliver du desuden en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for leverance af cloud, sikkerhed og infrastruktur på Microsoft-platformen, idet vi bor på samme lokalitet som timengo a/s.

Læs hele annoncen her.

ISG Danmark søger netværksspecialist til CBS, Frederiksberg

CBS leder efter en ny kollega der brænder for netværk og professionel drift. CBS står midt i at opgradere netværksinfrastrukturen til SDA og står overfor en masse nye spændende projekter og opgaver, hvor vi løfter infrastrukturen til det næste niveau.

Som vores nye kollega skal du være med til at sikre, at vi leverer effektivt net med fleksibilitet og høj oppetid til CBS’ ansatte og studerende. Du skal også være med til at sikre, at teknologierne drives og udvikles optimalt og med et strategisk sigte som fremmer CBS’ overordnede mål og strategi.

Netværksteamet i Driftsenheden består af to personer og har ansvar for at drifte CBS interne netværk på 14 lokationer på Frederiksberg som består et backbonenet af redundante 40 Gbit forbindelser, ca. 300 switche og over 500 access-points.

CBS benytter også Cisco teknologier til firewall og telefoni. Netværksteamet har også 3rd level supportopgaven indenfor netværk og tilgrænsende systemer.

Læs hele annoncen her.

Lægemiddelindustriforeningen søger en dygtig IT-driftstekniker, København

Har du interesse for og erfaring med IT-drift, netværk, sikkerhed, support og optimering af IT-systemer?

Lægemiddelindustriforeningen søger en dygtig IT-driftstekniker, som har lyst til at indgå i et velfungerende team på fire personer, som til dagligt sørger for installation, test, drift og optimering af koncernens IT-systemer samt løser servicedesk-opgaver for virksomhedens 130 medarbejdere.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger, og opgaverne vil typiske være drift, sikkerhed, problemløsning, opfølgning og dokumentation af tekniske problemer.

Afdelingen skal altså sikre daglig drift og optimering/forbedring af koncernens infrastruktur og servere, som primært er baseret på Microsoft teknologier, Windows server, Microsoft SQL, Exchange, SharePoint etc. Infrastrukturen er baseret på VmWare og hardware fra IBM og Lenovo samt Ciscos netværksprodukter.

Læs hele annoncen her.

Spring Family søger Senior IT-administrator med operationelt ansvar til en af Danmarks største virksomheder indenfor reklame og marketing, Aarhus

Er du en teamplayer, drevet af at tale med brugere og har du fingeren tungt placeret på pulsen i den digitale verden? Kan du drive projekter 100% selvstændigt, og er du klar på en arbejdsdag med masser af udfordringer i et internationalt miljø? Kan du træffe de kvalificerede og operationelle beslutninger og fortsætte udviklingen af et professionelt IT-miljø med høj driftssikkerhed? Og har du 10 års relevant erfaring fra en lignende stilling?

Så kan du meget vel være præcis den senior IT-administrator, SPRING family er på udkig efter.

Det er et ufravigeligt krav, at du er erfaren, når det gælder drift og support, så du fra dag 1 kan aflaste vores travle IT-afdeling – primært i forhold til operationelle opgaver på vores kontorer beliggende i Danmark, Tyskland og England

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger teknisk team lead til IT Core Infrastruktur, København

Har du et par års erfaring med drift af IT-infrastruktur og lyst til at udfordre dig selv inden for ledelse samtidig med, at du stadig er tæt på teknikken?

Og vil du gerne arbejde med forretningskritisk IT-drift og core infrastruktur? Så er du måske den nye kollega, vi søger som teknisk Team Lead til vores driftsorganisation, Netcompany Operations.

Netcompany Operations søger en teknisk Team Lead, der kender sit infrastrukturlandskab og har lyst at kombinere arbejdet med drift af kritiske infrastrukturkomponenter med ansvaret for store projekter og skarpe teknikere i vores infrastrukturafdeling.

Stillingen er en unik mulighed for dig, der brænder for at prøve dig selv af inden for ledelse, men ikke ønsker at slippe teknikken og arbejdet med IT-drift.

Du bliver en del af en driftsafdeling bestående af 25 teknikere, der varetager drift og vedligehold af absolut kritisk IT-infrastruktur. Som teknisk Team Lead kommer du til at stå i spidsen for projekter og de ressourcer som projektet bemandes med.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger Technical Consultant at Experian, København

We are currently recruiting for a Technical Consultant.

Working primarily in the banking, financial services and telecommunications sectors, this role will provide Nordic technical pre-sales support, design and integration consultancy for various Experian software products in the areas of customer acquisition processing and decisioning, customer and collections.

The right candidate will be able to provide input into the Product Management function on product improvements, requirements and technical specifications based on delivery best practice, client feedback, product knowledge and awareness of client integration and technical requirements.

Læs hele annoncen her.

Jansson Kommunikation søger Cloud netværkspecialist, Vejle eller Odense

Vil du være med til at servicere en række interessante kunder? Vi tilbyder dig en spændende stilling som cloud netværksspecialist, hvor du kommer med på række spændende opgaver inden for installation, teknisk support og drift samt løbende dialog med kunder om ønsker og behov.

Som cloud netværksspecialist får du et udfordrende og selvstændigt job, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i en virksomhed, hvor kvalitet og kundetilfredshed er drivkraften for vores arbejde. Det er vigtigt for os, at vores kompetencer konstant udvikles, så du vil få mulighed for videre uddannelse og certificering.

Jansson Kommunikation A/S tilbyder gode løn- og pensionsordninger, som står i forhold til dine kvalifikationer.

Læs hele annoncen her.

TELE-POST søger senior arkitekt til net­værks­af­de­lin­gen hos TELE Greenland, Taastrup eller Nuuk

Stillingen som senior arkitekt refererer til afdelingschefen i Netværksafdelingen. Netværksafdelingen består af 10 dedikerede medarbejdere som bl.a. arbejder med arkitektur, design, optimering, sikkerhed og dokumentation og organisatorisk er vi en del af vores IT-division.

Du trives med en god udfordring, du tager naturligt teten, og du får god energi når du mødes af komplekse opgaver.

Du har de nødvendige kvalifikationer, herunder nødvendige Cisco certificeringer, til at løfte de nævnte opgaver og du har flere års praktisk erfaring. Du er tydelig i din kommunikation og du evner at formidle komplekse emner på en letforståelig måde.

Ideelt set er du nysgerrig på at opleve et andet land og flytter derfor gerne til Nuuk og bliver en del af et dynamisk og spændende hovedkontor, hvor der er højt til loftet og en endnu højere arbejdsglæde.

Læs hele annoncen her.

Lytzen IT søger Cisco netværkskonsulent, Hjørring, Aalborg eller Tåstrup

På grund af fortsat vækst i vores infrastruktur-forretning søger vi en erfaren Cisco-konsulent. Arbejdsopgaverne er opsætning, drift og vedligehold af Cisco-løsninger indenfor Enterprise Networks.

Vi forventer, at du har erfaring med Cisco’s løsninger og en certificering eller potentiale til en certificering, som kunne være CCNP (RS eller S) eller måske CCIE.

Som person søger vi en konsulent, der motiveres af at skabe løsninger, der giver værdi og ser sig selv som en ”Team Player” der er vant til at arbejde med forskellige kunder.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor der er plads til personlighed og hvor vi alle har en uformel omgangstone med respekt for hinanden uanset placering i organisationen.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu