Artikel top billede

Slagterigigant må stoppe produktionen efter omfattende cyberangreb

JBS, der er verdens største slagterikoncern, har flere steder måtte lukkede faciliteter på grund af et omfattende cyberangreb.

I både Australien og Nordamerika er afdelinger af verdens største slagterikoncern JBS blevet ramt af organiserede hackerangreb.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Hackerne angreb mandag it-systemerne i JBS’ australske, og derfor blev flere af selskabets faciliteter i Australien tvunget til at lukke ned.

Selskabet oplyser ifølge Reuters, at det arbejder på at løse problemerne.

”I løbet af søndag den 30. maj fastlog JBS USA, at det var målet for et organiseret cyberangreb, der påvirkede de servere, der understøtter de nordamerikanske og australske it-systemer,” lød det ifølge Reuters fra selskabet i en pressemeddelelse mandag eftermiddag amerikansk tid.

Svæver i uvished

Ifølge branchemediet Beefcentral er det nærmest umuligt at drive selskabets faciliteter uden normal adgang til it-systemerne og internettet.

Selskabets topchef Brent Eastwood oplyser ifølge Reuters Beefcentral, at det endnu er uvist hvornår selskabet er i stand til at genoptage produktionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere