Artikel top billede

Slagterigigant må stoppe produktionen efter omfattende cyberangreb

JBS, der er verdens største slagterikoncern, har flere steder måtte lukkede faciliteter på grund af et omfattende cyberangreb.

I både Australien og Nordamerika er afdelinger af verdens største slagterikoncern JBS blevet ramt af organiserede hackerangreb.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Hackerne angreb mandag it-systemerne i JBS’ australske, og derfor blev flere af selskabets faciliteter i Australien tvunget til at lukke ned.

Selskabet oplyser ifølge Reuters, at det arbejder på at løse problemerne.

”I løbet af søndag den 30. maj fastlog JBS USA, at det var målet for et organiseret cyberangreb, der påvirkede de servere, der understøtter de nordamerikanske og australske it-systemer,” lød det ifølge Reuters fra selskabet i en pressemeddelelse mandag eftermiddag amerikansk tid.

Svæver i uvished

Ifølge branchemediet Beefcentral er det nærmest umuligt at drive selskabets faciliteter uden normal adgang til it-systemerne og internettet.

Selskabets topchef Brent Eastwood oplyser ifølge Reuters Beefcentral, at det endnu er uvist hvornår selskabet er i stand til at genoptage produktionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere