Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Streaming: Sov du godt i nat? Det gør du aldrig mere igen - nogensinde

Kommende science-fiction thriller leger med den gennemført ubehagelige tanke, at menneskeheden mister evnen til at sove – og går helt og aldeles fra snøvsen.

De seneste år har der været stigende fokus på, at vi af mange forskellige årsager sover for lidt og for dårligt. Kaffe, alkohol, stress, larm, lys og elektronik er blandt søvnrøverne og det er ikke så godt.

For på sigt kan søvnmangel give alverdens dårligdomme – og allerede efter et par urolige nætter bliver man en kende usammenhængende. Men i reglen lykkes det heldigvis at knalde brikker og rette op på søvnunderskuddet efter nogle dage.

Derfor forekommer tanken om ikke at kunne sove overhovedet decideret ubehagelig, og sådan er det i science-fiction filmen Awake, der har premiere på Netflix 9. juni.

Fra den ene dag til den anden medfører en mystisk global begivenhed dels, at al elektronik går i stykker, dels at mennesker helt mister evnen til at falde i søvn.

I starten er de fleste sikre på, at det nok skal rette sig. Men som dagene går, begynder verdenssamfundet at gå mere og mere op i limningen i takt med, at folk bliver fuldkommen vanvittige.

Forskere søger desperat efter en løsning og imens opdager den tidligere soldat, Jill (Gina Rodriguez), at hendes datter måske kan være med til at redde verden.

Det er meget småt med yderligere information om filmen i skrivende stund, men traileren lover virkelig godt og kan ses her.

Godnat – og sov godt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere