Artikel top billede

Streaming: Sov du godt i nat? Det gør du aldrig mere igen - nogensinde

Kommende science-fiction thriller leger med den gennemført ubehagelige tanke, at menneskeheden mister evnen til at sove – og går helt og aldeles fra snøvsen.

De seneste år har der været stigende fokus på, at vi af mange forskellige årsager sover for lidt og for dårligt. Kaffe, alkohol, stress, larm, lys og elektronik er blandt søvnrøverne og det er ikke så godt.

For på sigt kan søvnmangel give alverdens dårligdomme – og allerede efter et par urolige nætter bliver man en kende usammenhængende. Men i reglen lykkes det heldigvis at knalde brikker og rette op på søvnunderskuddet efter nogle dage.

Derfor forekommer tanken om ikke at kunne sove overhovedet decideret ubehagelig, og sådan er det i science-fiction filmen Awake, der har premiere på Netflix 9. juni.

Fra den ene dag til den anden medfører en mystisk global begivenhed dels, at al elektronik går i stykker, dels at mennesker helt mister evnen til at falde i søvn.

I starten er de fleste sikre på, at det nok skal rette sig. Men som dagene går, begynder verdenssamfundet at gå mere og mere op i limningen i takt med, at folk bliver fuldkommen vanvittige.

Forskere søger desperat efter en løsning og imens opdager den tidligere soldat, Jill (Gina Rodriguez), at hendes datter måske kan være med til at redde verden.

Det er meget småt med yderligere information om filmen i skrivende stund, men traileren lover virkelig godt og kan ses her.

Godnat – og sov godt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere