Artikel top billede

Streaming: Sov du godt i nat? Det gør du aldrig mere igen - nogensinde

Kommende science-fiction thriller leger med den gennemført ubehagelige tanke, at menneskeheden mister evnen til at sove – og går helt og aldeles fra snøvsen.

De seneste år har der været stigende fokus på, at vi af mange forskellige årsager sover for lidt og for dårligt. Kaffe, alkohol, stress, larm, lys og elektronik er blandt søvnrøverne og det er ikke så godt.

For på sigt kan søvnmangel give alverdens dårligdomme – og allerede efter et par urolige nætter bliver man en kende usammenhængende. Men i reglen lykkes det heldigvis at knalde brikker og rette op på søvnunderskuddet efter nogle dage.

Derfor forekommer tanken om ikke at kunne sove overhovedet decideret ubehagelig, og sådan er det i science-fiction filmen Awake, der har premiere på Netflix 9. juni.

Fra den ene dag til den anden medfører en mystisk global begivenhed dels, at al elektronik går i stykker, dels at mennesker helt mister evnen til at falde i søvn.

I starten er de fleste sikre på, at det nok skal rette sig. Men som dagene går, begynder verdenssamfundet at gå mere og mere op i limningen i takt med, at folk bliver fuldkommen vanvittige.

Forskere søger desperat efter en løsning og imens opdager den tidligere soldat, Jill (Gina Rodriguez), at hendes datter måske kan være med til at redde verden.

Det er meget småt med yderligere information om filmen i skrivende stund, men traileren lover virkelig godt og kan ses her.

Godnat – og sov godt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.