Artikel top billede

Boom i nethandel giver fremgang for aarhusiansk fintech-virksomhed

Under coronakrisen er nethandlen gået markant frem, og det har værket medvirkende til, at det aarhusianske fintech-selskab Clearhouse har kunne vende underskud til overskud.

Covid-19-pandemien fik nethandlen til at boome, og det har det aarhusianske fintech-selskab Clearhouse nydt godt af.

Det skriver Børsen.

Clearhouse hjælper med at formidle kortbetalinger mellem kunde og butik, og i 2020 landede selskabet således et overskud på 5,5 millioner euro, hvilket svarer til 40,9 millioner kroner.

Det er en markant fremgang i forholdet til året før, hvor Clearhouse måtte indkassere et minus på 170.000 kroner.

“Det er absolut et godkendt resultat. Det er selvfølgelig medvirkende, at covid-19 har accelereret en bevægelse fra fysisk handel i butikkerne til onlinehandel,” siger Claus Methmann Christensen, administrerende direktør i Clearhaus og en af selskabets stiftere, til Børsen.

Ifølge Børsen viser tal fra Nationalbankens overvågning af korttransaktioner også en øget online handel i 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere