Artikel top billede

Boom i nethandel giver fremgang for aarhusiansk fintech-virksomhed

Under coronakrisen er nethandlen gået markant frem, og det har værket medvirkende til, at det aarhusianske fintech-selskab Clearhouse har kunne vende underskud til overskud.

Covid-19-pandemien fik nethandlen til at boome, og det har det aarhusianske fintech-selskab Clearhouse nydt godt af.

Det skriver Børsen.

Clearhouse hjælper med at formidle kortbetalinger mellem kunde og butik, og i 2020 landede selskabet således et overskud på 5,5 millioner euro, hvilket svarer til 40,9 millioner kroner.

Det er en markant fremgang i forholdet til året før, hvor Clearhouse måtte indkassere et minus på 170.000 kroner.

“Det er absolut et godkendt resultat. Det er selvfølgelig medvirkende, at covid-19 har accelereret en bevægelse fra fysisk handel i butikkerne til onlinehandel,” siger Claus Methmann Christensen, administrerende direktør i Clearhaus og en af selskabets stiftere, til Børsen.

Ifølge Børsen viser tal fra Nationalbankens overvågning af korttransaktioner også en øget online handel i 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere