Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: CC licens)

EU vil gøre kryptocoin-overførsler lettere at spore

EU-Kommissionen er klar med forslag til nye regler, der skal gøre kryptoaktiver lettere at spore. Se Kommissionens forslag her.

Virksomheder, der overfører bitcoins eller andre former for kryptovaluta, skal tvinges til at indsamle oplysninger om både modtageren og afsenderen. Det mener EU, med et nyt forslag til ændringer af EU-lovgivningen på området.

Indsamlingen af informationer har det mål at gøre kryptoaktiver mere sporbare, ifølge EU-Kommissionen. Det kan være et skridt mod at stoppe mere hvidvaskning af penge samt finansiering af lyssky formål som terrorisme.

Det skriver BBC.

De nye foreslåede regler forbyder også leverance af anonyme krypto-tegnebøger.

Desuden ønsker Kommissionen at krypto-overførsler skal være underlagt de samme regler om hvidvaskning af penge som almindelige bankoverførsler. Der er allerede dele af krypto-industrien, der er dækket af disse regler. Dermed vil forslagene udvidde dette felt til at inkludere mere end de kryptoaktiv-tjenester, denne gælder for i dag.

I fremtiden vil virksomheder, der laver krypto-overførsler, være forpligtet til at notere afsenderens navn, adresse, fødselsdato og kontonummer samt modtagerens navn.

Processen med at få de nye forslag til at blive til lov, kan tage omkring to år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs