Artikel top billede

Twitter indgår samarbejde med internationale nyhedsbureauer

I et forsøg på at dæmme op for falske nyheder har Twitter indgået samarbejde med Reuters og AP.

For yderligere at dæmme op for misinformation og falske nyheder har Twitter indgået samarbejde med nyhedsbureauerne Reuters og AP.

Det skriver Børsen.

På det sociale medie skal nyhedsbureauerne hjælpe til med at troværdige informationer om aktuelle begivenheder og emner er tilgængelige, når de forekommer.

nyhedsbureauerne vil navnlig komme i spil i situationer, hvor der er forskellige meninger om fakta, lyder det fra Twitter.

Ifølge det sociale medie er samarbejdet sin første slags i forhold til at dæmme op for misinformation.

"AP har en lang historie med tæt samarbejde med Twitter og andre platforme om at øge mulighederne for faktabaseret journalistik," lyder det fra AP's vicepræsident Tom Januszewski.

Også Facebook har taget en række skridt i kampen mod bedre at styre, hvad der sker af ulovligheder og misinformation på sin platform.

Facebook har blandt andet investeret næsten 800 millioner kroner i et Tilsynsråd med Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i spidsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere