Artikel top billede

(Foto: Brett Jordan)

Paypal åbner for køb og salg med kryptovaluta i Storbritannien

Først var det USA, og nu turen kommet til Storbritannien, hvor Paypal åbner op for køb og salg med kryptovaluta på selskabets platform.

I løbet af denne uge vil britiske Paypal-brugere være i stand til at købe og sælge med kryptovaluta over platformen.

Det oplyser Paypal mandag ifølge Reuters.

Udrulningen markerer Paypals første internationale fremstød med krypto-services udenfor USA. I første omgang vil briterne kunne benytte sig af bitcoin, ethereum, litecoin og bitcoin cash.

Paypal, som har mere end 403 millioner aktive brugere verden over, er en af de største mainstream betallingsvirksomheder, der tillader brug af digital valuta.

Tidligere på året lancerede selskabet krypto-tjenesten i USA, hvor selskabet også har hovedkvarter i San Jose i Californien.

Her har amerikanerne kunne shoppe online med kryptovaluta, der ligger i den digitale Paypal-pung. Det er altså mange millioner af internetbutikker, hvor digital valuta accepteres som betaling.

For briterne bliver det muligt at handle med kryptovaluta både på Paypals hjemmeside og på deres app til smartphones. Ifølge PayPal vil funktionen være rullet ud til alle britiske brugere inden for et par uger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere