Artikel top billede

(Foto: Photo by Christopher Gower on Unsplash)

Er du en Java-haj? Så har vi fundet otte spændende stillinger, som du kan søge nu

Virksomheder som Netcompany, Tradeshift og Unik System Design er på jagt efter dygtige Java-folk. Du kan søge stillingerne her.

I denne uge har vi fokus på Java. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Unik System Design, Tradeshift og Netcompany.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

TietoEVRY søger erfaren teknisk konsulent Solr/Elastic, København

Du vil komme til at arbejde med at skabe forretningsværdi ved at gøre data tilgængelig, brugervenlig og værdifuld for en bred vifte af store og små organisationer. Findwise har eksisteret siden 2005 og er en virksomhed, hvor nøgleordene fællesskab, tillid og nysgerrighed anvendes i alt hvad vi gør.

Der er stort fokus på venskab og kultur på kontoret, samt fleksibilitet og balance mellem arbejde og liv.

Hos Findwise er noget af det vigtigste blandt vores konsulenter, at de er mobile i deres hverdag. Man kan ikke gå ud fra, at placeringen af arbejdsudførelsen er ens hver uge, da der både kan laves aftaler for en længere periode, samt ad-hoc opgaver hos kunder.

Det er derfor yderst vigtigt, at du som konsulent er i stand til selv at planlægge din arbejdsuge i forhold til kunder og de opgaver som har placering på vores kontor i København K.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger softwa­re­ud­vik­ler med indbygget ud­dan­nel­ses­for­løb, Vejle

Kunne du tænke dig at arbejde i et sted hvor nyeste teknologi er i fokus, tæt samarbejde med kunder om behov og hvor der er højt til loftet hvad angår videreudvikling af dine kompetencer?

Hos Unik arbejder vi agilt og det betyder medbestemmelse, faste teams, kompetenceudvikling og kunderne helt tæt på.

Vi har en forbedringskultur og qua vores størrelse, er der ikke langt fra tanke til handling. Vores agile teams er meget selvstyrende og i tæt samarbejde med product owner og kunder bygger vi fremtidens boligadministrationssystem.

Til vores agile teams, søger vi fem til syv dygtige udviklere, der vil være med til at bygge fremtidens boligadministrationsplatform, hvor selvbetjening og SaaS er i fokus. Det bliver en cloud baseret løsning, hvor micro services og devops går hånd i hånd. Har du erfaring med cloud vil det klart være en fordel.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger Fullstack-udvikler til DEFACTUM, Aarhus N

Kan du programmere og brænder du for at sikre it-understøttelsen af forsknings- og udviklingsopgaver i sundhedsvæsenet?

Vil du være med til at levere webbaserede systemer, der kan give et databaseret grundlag for forskning og udvikling af sundhedsvæsenet? Og har du samtidig lyst til og gerne erfaring med fullstack udvikling i JavaScript, React, Node.js, C#/ASP.NET og MS SQL, samt at udvikle og optimere det systemmæssige flow og arkitektur fra indtastningsflade til database?

Så er du den kollega, vi søger i Defactum i Region Midtjylland til en fast fuldtidsstilling. Du vil få gode arbejdsvilkår, fleksibel arbejdstid, spændende arbejdsopgaver og engagerede kollegaer.

Der er ikke krav til en bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Du kan være datalog, datamatiker eller softwareingeniør med forretningsforståelse, akademiker med it/programmeringsmæssig erfaring eller anden kombination, der har givet de ønskede kompetencer.

Læs hele annoncen her

Tradeshift søger talentfulde, ambitiøse softwareudviklere, København

Tradeshift Engineering er på en vild vækstrejse, og vi leder efter mange nye dygtige udviklere.

Vi søger både backend-, frontend- og devops-udviklere.

Og vi vil gerne i dialog med dig, hvad enten du har 1 eller 20 års erfaring som udvikler.

Et globalt digitalt business netværk er en kompleks opgave og giver mange gode og interessante udfordringer til vores udviklingsteams.

Vores platform skal skalere til millioner af brugere over hele verden, det stiller store krav til arkitektur og design af vores system.

Som udvikler hos os, vil du få en masse erfaring med high performance systemer med stor krav til scalability og høje sikkerhedskrav.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger erfaren Sa­les­for­ce Developer, København eller Aarhus

I Netcompany Application Services er vores Salesforce aktiviteter i rivende udvikling, vi søger derfor flere folk med kendskab til Salesforce, der kan hjælpe til med at berige og løfte Salesforce løsninger hos vores kunder.

Så har du erfaring som udvikler, administrator, arkitekt el.lign. i kontekst af Salesforce?

Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, alle centreret omkring Salesforce platformen.

Derudover er der mulighed for at komme til at arbejde med .NET, Java, SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer o.lign.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger softwa­re­ud­vik­ler til udvikling af avan­ce­re­de in­ve­ste­rings­løs­nin­ger, Silkeborg

Er du en skarp udvikler med interesse for investering, som brænder for at udvikle software af højeste kvalitet? Du har her muligheden for at komme til at udvikle innovative investeringsløsninger på en moderne teknologistak til bankens allermest engagerede investeringskunder.

I samarbejde med teamets (vi kalder dem squads) øvrige softwareudviklere og forretningsudviklere er du med til at udvikle avancerede investeringsløsninger til både vores nye mobilbank samt interne løsninger til investeringsrådgivning. Udviklingen er strategisk vigtig for Jyske Banks position i markedet på investeringsområdet, og har derfor stor ledelsesmæssig attention og opbakning.

Udviklingsopgaverne er både selvstændige opgaver, som squadet kan udvikle i egen ret, og udviklingsopgaver, som løses i tæt samarbejde med andre interne squads, Bankdata, og internationale samarbejdspartnere. Squadet har et devops-ansvar – dvs. det er et udviklingssquad, som samtidig har ansvaret for at drifte og forvalte squadets løsninger.

Læs hele annoncen her.

VP Securities søger it-udviklere til central finansiel in­fra­struk­tur, København

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores systemer, der sikrer en stabil og sikker håndtering af aktier og obligationer, også ud over Danmarks grænser?

Vores udviklingsteams i Technology består af omkring 45 kollegaer, fordelt over 6-7 teams. Vi arbejder tæt sammen med vores dygtige Product Owners fra Products-afdelingen og har Scrum Masters til at facilitere dette. Når du starter i VP, vil gode kollegaer on-boarde dig på de systemer og teknologier vi arbejder med og du vil få tilknyttet en mentor, som hjælper dig i gang.

Vi er stærkt inspireret af en agil udviklingsmetode og er i færd med at implementere denne på tværs af organisationen. Samtidig står vi over for flere spændende teknologiske udfordringer, hvor vi skal nytænke, hvordan en værdipapircentral kan it-understøttes. Vi står gerne ved at vi er lidt nørdede og vi glæder os til at få endnu en kollega, vi kan udveksle erfaringer med.

Læs hele annoncen her.

Accuro søger for Brunata Java / Kotlin-softwa­re­ud­vik­ler, Herlev

Vil du have stor indflydelse på opgaveløsningen, de tekniske valg og processerne – og vil du være med til at udarbejde kravspecikationer?

På vegne af Brunata søger Accuro en Java / Kotlin-softwareudvikler til at udvikle forretningskritisk infrastruktur og backends med REST-grænseflader – bygget på de nyeste teknologier.

Du tilbydes stor indflydelse på løsningens udformning, da du og dit team står for det tekniske design og implementering. Brunata lægger vægt på, at der skal være tid til at lære og dygtiggøre sig inden for relevante teknologier og kompetencer.

Dit team udvikler løsninger til Brunatas platforme, som er bærende i hele Brunata-Zenner-gruppen.
Du vil arbejde tæt sammen med Product Owner og de andre udviklere i teamet, og sammen bestemmer i hvordan løsningen til de mange slutbrugere bliver.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu