Artikel top billede

Kryptovalutaplatform lancerer markedsplads for NFT'er

Nu vil kryptovaluta-udvekslingsplatformen Coinbase lavet en digital markedsplads for de digitale ejerbeviser af digitale kunstværker NFT'er.

Coinbase, der stiller en platform til rådighed, hvor brugere kan købe og sælge kryptovaluta, meldte tirsdag ud, at den planlægger at oprette en markedsplads, der lader brugere få det samme muligheder med NFT'er og andre tokens.

NFT'er er som bekendt en slags skøde på et digitalt kunstværker eller samleobjekt - det kan eksempelvis være et faktisk kunstværk, et meme eller et opslag på et socialt medie.

Det skriver mediet CNBC.

NFT'er er "non-fungible" - det betyder at man ikke kan bytte en NFT til en anden, som man kan med bitcoin og andre kryptokurver.

Coinbase fortæller, at dets NFT-markedsplads, kaldet Coinbase NFT, ville indeholde "sociale funktioner" og bruge den såkaldte skaberøkonomi, et begreb, der bruges til at beskrive verden for mennesker, der tjener penge på at sende videoer og andet indhold online.

Markedet for NFT'er er boomet gennem det indeværende år. I tredje kvartal af 2021 toppede markedet med 10 milliarder dollar - 64,5 milliarder danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere