Artikel top billede

(Foto: Photo by Carlos Muza on Unsplash)

Kryptovalutaplatform lancerer markedsplads for NFT'er

Nu vil kryptovaluta-udvekslingsplatformen Coinbase lavet en digital markedsplads for de digitale ejerbeviser af digitale kunstværker NFT'er.

Coinbase, der stiller en platform til rådighed, hvor brugere kan købe og sælge kryptovaluta, meldte tirsdag ud, at den planlægger at oprette en markedsplads, der lader brugere få det samme muligheder med NFT'er og andre tokens.

NFT'er er som bekendt en slags skøde på et digitalt kunstværker eller samleobjekt - det kan eksempelvis være et faktisk kunstværk, et meme eller et opslag på et socialt medie.

Det skriver mediet CNBC.

NFT'er er "non-fungible" - det betyder at man ikke kan bytte en NFT til en anden, som man kan med bitcoin og andre kryptokurver.

Coinbase fortæller, at dets NFT-markedsplads, kaldet Coinbase NFT, ville indeholde "sociale funktioner" og bruge den såkaldte skaberøkonomi, et begreb, der bruges til at beskrive verden for mennesker, der tjener penge på at sende videoer og andet indhold online.

Markedet for NFT'er er boomet gennem det indeværende år. I tredje kvartal af 2021 toppede markedet med 10 milliarder dollar - 64,5 milliarder danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere