Artikel top billede

Microsoft åbner for test af Android-apps via Windows 11

Microsoft tillader nu Windows 11-testere at prøve Android-apps. Tjek her, hvem der kan få lov til at teste applikationer fra Android.

Fra i dag har Microsoft åbnet for, at nogle brugere kan få lov at teste Android-apps i Windows 11.

Det skriver The Verge.

En forhåndsversion af Windows Subsystem til Android vil således være tilgængelig for betatestere af Windows 11 fra i dag.

Her vil det være muligt at få adgang til apps fra Amazon Appstore, men kun testere med Intel-, AMD- og Qualcomm-processorer vil kunne prøve Android -apps på Windows 11.

Man kan finde Android-applikationerne via Microsoft Store, der dog vil føre brugerne videre til den egentlig installering fra Amazon Appstore.

Kan køre side om side

Android-apps kan køre side om side med andre Windows-apps, og de er også integreret i Alt + Tab og Opgavevisning, og du kan fastgøre dem til Start-menuen eller proceslinjen, lyder det fra Microsoft.

Tilgængeligheden er blevet åbnet efter, at Microsoft har indgået et partnerskab med Amazon, hvor det i første omgang blive muligt at teste 50 apps på Windows 11.

Det står endnu ikke klart, hvor mange Android-apps der vil være tilgængelige, når funktionen bliver bredt lanceret til Windows 11.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere