Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Microsoft åbner for test af Android-apps via Windows 11

Microsoft tillader nu Windows 11-testere at prøve Android-apps. Tjek her, hvem der kan få lov til at teste applikationer fra Android.

Fra i dag har Microsoft åbnet for, at nogle brugere kan få lov at teste Android-apps i Windows 11.

Det skriver The Verge.

En forhåndsversion af Windows Subsystem til Android vil således være tilgængelig for betatestere af Windows 11 fra i dag.

Her vil det være muligt at få adgang til apps fra Amazon Appstore, men kun testere med Intel-, AMD- og Qualcomm-processorer vil kunne prøve Android -apps på Windows 11.

Man kan finde Android-applikationerne via Microsoft Store, der dog vil føre brugerne videre til den egentlig installering fra Amazon Appstore.

Kan køre side om side

Android-apps kan køre side om side med andre Windows-apps, og de er også integreret i Alt + Tab og Opgavevisning, og du kan fastgøre dem til Start-menuen eller proceslinjen, lyder det fra Microsoft.

Tilgængeligheden er blevet åbnet efter, at Microsoft har indgået et partnerskab med Amazon, hvor det i første omgang blive muligt at teste 50 apps på Windows 11.

Det står endnu ikke klart, hvor mange Android-apps der vil være tilgængelige, når funktionen bliver bredt lanceret til Windows 11.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital