Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Topdanmark lancerer cyberforsikring til privatkunder: Satser på minimum 75.000 kunder på tre år

Landets næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, er klar med en cyberforsikring til privatkunder. Og der er store forventninger til det nye produkt.

Topdanmark får et sritnyt nyt produkt på hylderne, og det er mere store forventninger fra starten af.

Fra slutningen af november vil selskabet tilbyde cyberforsikringer til privatkunder, skriver Finans.

Derved kan kunderne skræddersy en forsikring, der beskytter mod diverse hackerangreb, hos Topdanmark, der er landets næststørste forsikringsselskab efter Tryg. "I princippet burde potentialet for forsikringen være alle de fire millioner voksne danskere, der handler på nettet og er på sociale medier," siger Carsten Elmose, koncerndirektør for privatkunder i Topdanmark, til finans.

Topdanmark forventer, at det nye produkt vil gå som varmt brød. For en start lyder succeskriteriet, at mindst 15 procent af selskabets mere end 500.000 knuder vil købe produktet inden for tre år. Det svarer til 75.000 kunder.

Konkurreten Tryg har i forvejen et lignenede produkt til privatkunderne, skriver finans.

Både Tryg og Topdanmark har i forvejen cyberforsikringer til erhvervskunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere