Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Topdanmark lancerer cyberforsikring til privatkunder: Satser på minimum 75.000 kunder på tre år

Landets næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, er klar med en cyberforsikring til privatkunder. Og der er store forventninger til det nye produkt.

Topdanmark får et sritnyt nyt produkt på hylderne, og det er mere store forventninger fra starten af.

Fra slutningen af november vil selskabet tilbyde cyberforsikringer til privatkunder, skriver Finans.

Derved kan kunderne skræddersy en forsikring, der beskytter mod diverse hackerangreb, hos Topdanmark, der er landets næststørste forsikringsselskab efter Tryg. "I princippet burde potentialet for forsikringen være alle de fire millioner voksne danskere, der handler på nettet og er på sociale medier," siger Carsten Elmose, koncerndirektør for privatkunder i Topdanmark, til finans.

Topdanmark forventer, at det nye produkt vil gå som varmt brød. For en start lyder succeskriteriet, at mindst 15 procent af selskabets mere end 500.000 knuder vil købe produktet inden for tre år. Det svarer til 75.000 kunder.

Konkurreten Tryg har i forvejen et lignenede produkt til privatkunderne, skriver finans.

Både Tryg og Topdanmark har i forvejen cyberforsikringer til erhvervskunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere