Artikel top billede

Topdanmark lancerer cyberforsikring til privatkunder: Satser på minimum 75.000 kunder på tre år

Landets næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, er klar med en cyberforsikring til privatkunder. Og der er store forventninger til det nye produkt.

Topdanmark får et sritnyt nyt produkt på hylderne, og det er mere store forventninger fra starten af.

Fra slutningen af november vil selskabet tilbyde cyberforsikringer til privatkunder, skriver Finans.

Derved kan kunderne skræddersy en forsikring, der beskytter mod diverse hackerangreb, hos Topdanmark, der er landets næststørste forsikringsselskab efter Tryg. "I princippet burde potentialet for forsikringen være alle de fire millioner voksne danskere, der handler på nettet og er på sociale medier," siger Carsten Elmose, koncerndirektør for privatkunder i Topdanmark, til finans.

Topdanmark forventer, at det nye produkt vil gå som varmt brød. For en start lyder succeskriteriet, at mindst 15 procent af selskabets mere end 500.000 knuder vil købe produktet inden for tre år. Det svarer til 75.000 kunder.

Konkurreten Tryg har i forvejen et lignenede produkt til privatkunderne, skriver finans.

Både Tryg og Topdanmark har i forvejen cyberforsikringer til erhvervskunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere