Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Her er 10 ledige chef-stillinger, som du kan søge nu

Er du på udkig efter en chef-stilling, som læs med her. For vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu.

I denne uge har vi fokus på ledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Energinet, SDC og Netcompany.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Habitus søger it-chef, Brøndby

Habitus er en privat virksomhed, der agerer indenfor det specialiserede socialområde og anses i dag for at være én af de førende private aktører i Danmark, som skaber udvikling og trivsel for borgere med autismespektrumsforstyrrelser.

En kraftig vækst i antallet af medarbejdere og en samtidig udvikling og opgradering af organisationen betyder, at vi nu har brug for en ”hands-on” it-chef, der kan optimere og udfordre vores bestående it-setup.

Du forstår, at hverdagens drift er fundamentet for vores arbejde, og du er ikke bleg for sammen med vores it-supporter at servicere vores organisation og understøtte de funktioner og systemer, vi i dag betjener os ved.

Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø hvor faglighed, kvalitet, etik og høje standarder er en naturlig del af vores DNA.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger om­rå­de­chef til nye digitale signaler på jernbanen, København

Med alt det andet spændende der ellers foregår på signalområdet, har vi brug for en områdechef, der kan tage sig godt af vores signalleverancer i fjernbaneinfrastrukturen i både Øst- og Vestdanmark.

Du bliver chef for et område med cirka 80 seje kollegaer – en spændende gruppe sammensat af både projektstyringsspecialister og tekniske specialister.

Du bliver desuden chef for en ledergruppe af sektionschefer og teamledere, hvor du går forrest for at sætte en fælles retning i tråd med vores fælles ledelsesgrundlag, værdier og strategiske ramme.

Du får en bred kontaktflade, internt i Banedanmark, med jernbaneoperatørerne såvel som med internationale signalleverandører.

I de forskellige samarbejdsflader sikrer du den ledelsesmæssige bevågenhed på kritiske integrationer, og du er med, når der er behov for at udfordre status quo.

Du kan forvente et sjovt og spændende job med højt tempo og mange udfordringer.

Læs hele annoncen her.

Lomax søger online tech lead til kompetent online ud­vik­lings­team, Frederikssund

Drømmer du om at stå i spidsen for et kompetent udviklingsteam, og være med til at drive den tekniske videreudvikling af en af Danmarks største webshops?

Med reference til vores head of it development søger vi en teknisk stærk online tech lead til at stå i spidsen for vores interne online-udviklingsteam.

Du vil skulle stå for at inspirere og lede teamet i forhold til at tage nye teknologier i brug, samt at optimere brugen af de nuværende teknologier.

Du vil, i samarbejde med vores head of e-commerce, stå for den kontinuerlige modernisering og udbygning af webshoppen, Derudover vil du også, sammen med teamet, stå for den tekniske afklaring af ændringsønsker til webshoppen.

Stillingen indebærer også et tæt samarbejde med vores it-projektleder om planlægning og prioritering af projektopgaver i forhold til sprint-planlægning.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger om­rå­de­le­der for Ma­ster­da­ta-teamet, Aarhus

Vi er et velfungerende hold bestående af 7 dedikerede medarbejdere med passion for at oprette og vedligeholde varestamdata i Region Midtjyllands indkøbssystem for regionens 26.000 ansatte og 840 praktiserende læger. De sidste 3 år har vi gennem en imponerende holdindsats vundet mange kampe uden en områdeleder.

Dette har kunnet lade sig gøre, fordi vi har mange års erfaring, høj arbejdsmoral, respekt for hinanden, og ikke mindst fordi vi trives rigtig godt, når ledelsen viser tillid og giver os 'frihed under ansvar'. "Vi skal ikke hjem – vi skal videre", og derfor søger vi nu en leder, der kan hjælpe og støtte os i vores videre udvikling. Hvis du har lyst til ledelse, med afsæt i vores værdier, og hvis du har erfaring med varestamdata, så er her chancen for at blive områdeleder for et stærkt hold i en sund organisation.

Som områdeleder vil du indgå i logistiksektionens ledelse. Udover dig som områdeleder for Masterdata består ledelsen af en områdeleder for Regionslageret og en kontorchef, som også fungerer som leder for sektionens logistikkonsulenter.

Læs hele annoncen her.

Kriminalforsorgen søger en­heds­le­der til it-drift, København

Ser du også stabil og sikker it-drift som fundamentet i it-organisationen? Og har du lyst til at sætte dit præg på, hvordan it-drift sikres og udbygges i en stor og mangfoldig organisation, der udfører en samfundsbærende opgave?

Til vores it-driftsfunktion søger vi nu en enhedsleder, der kan støtte op om videreførelse og udbygning af it-driften i Kriminalforsorgen.

Som enhedsleder i It Service får du et stort, selvstændigt ansvar i opgaven med at sikre fortsat stabil og sikker it-drift med høj grad af systemtilgængelighed. Du får at gøre med it-faglige, praktiske opgaver og vurderinger og opgaver af mere administrativ art.

Der vil være behov for dit ledelsesfokus på for eksempel kompetencer og kompetenceudvikling, støttesystemer, automatisering, kvalitet, arbejdsgange og kontaktflader.

Du får endvidere mulighed for at sætte dit præg på it-organisationens overordnede arbejde med løbende udvikling af en professionel it-organisation, hvis berettigelse står og falder med, at der til stadighed støttes op om digitalisering af Kriminalforsorgen på effektiv og sikker vis.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger grup­pe­le­der til ny­op­ret­tet område, med fokus på udvikling og tvær­fag­ligt sam­ar­bej­de, Fredericia

Vi søger en udviklingsorienteret profil til en nyoprettet stilling som gruppeleder for gruppen med fokus på beslutningsunderstøttende systemer, i asset-området.

Vi er på en spændende rejse i forhold til hvordan vi anvender og udvikler data, der indsamles fra vores el-anlæg. Det bliver din fornemmeste opgave at sikre fremdrift på denne rejse, der understøtter den grønne omstilling med en solid digitalisering.

Du bliver en del af en organisation, hvor et arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering i vores selskab Eltransmission. Afdelingen består af to grupper og din gruppe består af medarbejdere med solide fagligheder indenfor SAP, IOT-teknik og IT.

Vi skal over det næste halve år ansætte yderligere to-tre nye specialister indenfor databehandling og overvågning, hvor du får en central rolle i at sætte det helt rigtige hold.

Læs hele annoncen her.

SDC søger af­de­lings­le­der til Service Tran­si­tion, Ballerup

Til vores område Operation and Infrastructure Services søger vi en afdelingsleder for Service Transition, der målrettet skal arbejde med kvalitetssikring af løsningerne til vores pengeinstitutter i relation til processerne: Change management, release management, application lifecycle management.

Endvidere bliver du som afdelingsleder ansvarlig for vores den daglige drift af vores testmiljøer i forhold til operation og arkitektur.

Du bliver en del af området Operation and Infrastructure Services, hvor du kommer til at arbejde med mangeartede opgaver. Du vil træde ind i et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau, og da SDC har et stort potentiale til ’mere’, ønsker vi, du vil hjælpe os videre i vores udvikling og standardisering i et agilt perspektiv.

Som afdelingsleder fungerer du som rollemodel for vores værdier og strategier. Du bliver ansvarlig for forretningsstrategien inden for dit område på linje med den overordnede SDC-strategi og sikrer at der er sat en klar retning for dine medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

Furesø Kommune søger leder af it- og di­gi­ta­li­se­rings­af­de­lin­gen, Værløse

Er det dig, der kan sætte strøm til vores ambitioner for digitalisering og sikker IT-drift?

I Furesø skaber vi løsninger sammen, og vi søger en stærk profil, der kan løfte vores digitaliseringsdagsorden og aktivt skabe fremdrift i projekterne.

I afdelingen har vi i den kommende tid fokus på en række projekter samt sikring af stabil it-drift i samarbejde med vores it-driftsleverandør, IT-Forsyningen.

Der er desuden vedtaget to politiske ambitiøse innovationsindsatser, der skal skabe værdi ved indførelse af ny teknologi, dels i forhold til digitale assistenter (RPA) og velfærdsteknologi.

Du og dine medarbejdere skal medvirke til, at vi kommer i mål med kommunens digitale ambitioner. I samarbejde med fagcentrene skal du drive og facilitere arbejdet med vores digitaliseringsstrategi, som skal kobles tæt til vores løbende arbejde med innovation og god borgerservice.

Samtidig skal du have viden om og være en aktiv medspiller på fremtidssikring og implementering af IT-arkitektur og systemportefølje

Læs hele annoncen her.

Jeudan søger it-ud­vik­lings­chef, København

Har du ambitioner om at stå i spidsen for en hastigt voksende it-udviklingsafdeling med ambitiøse, kompetente og talentfulde medarbejdere?

Trives du med at være sparringspartner og leverandør af it-services til en udviklingsorienteret virksomhed med et stort fokus på data, processer og digitalisering? Så er det vigtigt du kigger med her. For det kunne være dig, vi leder efter til den nyoprettede stilling som vores nye it-udviklingschef.

Vores mål er at kunne stille data til rådighed med en høj grad af validitet og reliabilitet og understøtte drift og support af vores BI-rapportering. Vi ønsker på den måde at optimere, digitalisere og øge effektiviteten af Jeudans forretningsprocesser og implementere tværorganisatoriske projekter med teknisk projektledelse.

Så kunne du tænke dig at blive en del af ledelsen i it & digitaliserings-afdelingen i Danmarks største ejendoms- og servicevirksomhed, hvor ambitionerne er skyhøje og samarbejdet mellem medarbejderne stærkt, så tøv ikke med at kontakte os hurtigst muligt.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger it manager til vores Ap­pli­ca­tion Services afdeling, København

Vi søger en Manager, der kan drive et team af dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst skabe en god dialog og relation til vores mange kunder.

Kan du fra første dag tage ansvar for leverance og teamledelse, så har vi et job til dig, hvor udviklingsmulighederne er talrige, og du bliver en del af en virksomhed i vækst.

I Netcompany stiller vi krav til at alle, også ledere, har stærke it-faglige kompetencer. Det betyder, at du som leder både får personaleansvar for dit team og er overordnet ansvarlig for din leverances kvalitet og fremdrift. Derudover vil du også have ansvar for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Du vil i rollen som Manager beskæftige dig med et væld af forskellige teknologier. I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu