Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Peakon udvider i København efter milliard-salg: Vil ansætte mange nye medarbejdere

Selv om danske Peakon er blevet solgt til amerikanske Workday, bliver selskabet i København, hvor der nu skal ansættes nye medarbejdere i stor stil.

Den danske software-succes Peakon bliver i København, hvor selskabet vil ekspandere, efter det tidligere på året blev solgt til amerikanske Workday.

Medstifter og direktør Phil Chambers siger til Børsen, at København også i fremtiden vil være det primære kontor for udvikling og forskning.

“Vi kommer til at ekspandere kontoret i København, og der bliver skabt mange nye job der lige nu. Vi kan forvente en stor stigning i antal ansatte,” siger han til avisen.

Peakon står bag en softwareløsning til måling af medarbejder-tilfredshed.

Selskabet har i dag omkring 100 medarbejdere på det københavnske hovedkontor, der ligger på Strøget i København.

Her er Phil Chambers fortsat direktør.

Selskabet blev etableret i slutningen af 2015 af Phil Chambers, Kasper Hulthin, Christian Holm og briten Dan Rogers og har fra begyndelsen haft fart på.

Tre af stifterne har prøvet at have kæmpesucces med et it-selskab tidligere.

Phil Chambers, Kasper Hulthin og Christian Holm stod nemlig også bag Podio, der i 2012 blev solgt til Citrix for omkring 260 millioner kroner.

Peakon fik med kort mellemrum tilført store beløb i kapitalrunder for at følge med den store efterspørgsel og vækst-ambitionerne i ikke mindst Europa.

Selskabet blev i slutningen af januar solgt til Workday for 4,3 milliarder kroner.