Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Tesla sagsøgt for en milliard kroner: Anklaget for "åbenlyst" at have brudt kontrakt

JPMorgan Chase & Co. har sagsøgt Tesla for 162,2 millioner dollar og anklager samtidig Tesla for "åbenlyst" at have brudt tegningsret.

Mandag modtog Tesla et sagsanlæg på 162,2 millioner dollar, lidt over en milliard kroner, for at have brudt en kontrakt angående tegningsret af aktier.

Bag sagsanlægget er den multinationale finans- og bankkoncern JPMorgan Chase & Co., der "åbenlyst" mener, at Tesla har brudt en tegningsret, efter at aktiekursen steg i vejret.

Det skriver Reuters.

I anklagen fremgår det kort fortalt, at JPMorgan Chase mener, at Tesla har brudt en klar kontrakt.

Teslas aktiekurs var steget cirka 10 gange på det tidspunkt, hvor JPMorgan Chases såkaldte aktie warrants udløb, og ifølge finanskoncernen krævede dette, at Tesla skulle levere aktier eller kontanter.

Dette skete imidlertid ikke, fastslår banken.

"Tesla har åbenlyst ignoreret sin klare kontraktlige forpligtelse til at betale JPMorgan fuldt ud," lyder det i anklagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere