Artikel top billede

Carsten Hedemann, CEO for Trimit-koncernen (Foto: Pr-foto)

Viborg-koncernen Cornator med 90 ansatte henter NetIP-profilen Carsten Hedemann ind som ny topchef

Den viborgensiske ERP-leverandør Cornator henter ny topchef. Fremover bliver det Carsten Hedemann, som kommer fra en stilling som CEO hos NetIP, der skal gå i front for selskabets 90 ansatte.

Den viborgensiske it-koncern Trimit sigter efter et internationalt gennembrud.

Som led i denne plan har koncernen indhentet en ny koncernchef.

Fremover er det Carsten Hedemann, der skal lede Trimit samt de omkring 90 medarbejdere, oplyser selskabet i en meddelelse til Computerworld.

Som ny Group CEO får han det samlede ansvar for hele koncernen, der består af Cornator, Trimit Development, Trimit og datterselskaberne Cornator Norge og Cornator Holland.

Carsten Hedemann har været administrerende direktør for Thisted-virksomheden NetIP gennem syv og et halvt år. Ifølge Linkedin stoppede han i selskabet tilbage i maj måned.

Cornator står bag en ERP-løsning ved navn Trimit, der er målrettet produktions- og handelsvirksomheder. Systemet er særligt benyttet inden for mode, møbler, livsstil og produktion, lyder det.

Trimits nuværende CEO, John E. Kristensen, vil fra nytår overlade topchef-tøjlerne til Carsten Hedemann. I stedet vil han koncentrere sig om koncernens økonomifunktion som CFO.

Samtidig får koncernen også en ny vicedirektør i form af Henrik Hoffmeyer, der kommer fra Bizbrains.

"Det glæder os, at vi har fået de helt rigtige personer med stærke ledererfaringer til disse nøglepositioner. Med Carsten Hedemann og Henrik Hoffmeyer i vores lederteam står vi rigtig stærkt i forhold til at håndtere de planer, vi har i de kommende år for at forløse et kæmpe potentiale i Danmark og på et globalt marked med flere kunder i USA, Australien og ud over hele Europa," siger bestyrelsesformand Finn Kjærgaard.

Trimits 90 ansatte er fordelt over kontorer i Viborg og København, Sandefjord og Oslo i Norge samt Arnhem i Holland.