Artikel top billede

Du skal opgradere din iPhone: Apple stopper med at opdatere iOS 14

Vil du være sikker på at modtage en konstant strøm af sikkerhedsopdateringer til din iPhone, så bør du opdatere til iOS 15.

Blandt Computerworlds læsere er det 64 procent af iPhone-brugerne, der har opdateret til den seneste udgave af Apples styresystem.

Men tilhører du den minoritet, som endnu ikke har fået trykket på opdateringsknappen, så er tiden sandsynligvis snart inde.

For Apple meddeler, at der ikke længere er garanti for, at du i fremtiden modtager sikkerhedsopdateringer til iOS 14.

Dermed ser det ud til, at selskabet vil forsøge at skubbe brugerne over på den nyeste udgave af styresystemet, iOS 15, i stedet.

Det skriver mediet 9to5mac.

Apple oplyser dog også til mediet, at det fortsat en begrænset periode har tænkt sig at levere ”vigtige sikkerhedsopdateringer” til iOS 14 og iPadOS 14.

Lovede opdateringer

Da Apple til den årlige udvikler konference WWDC i sommer lancerede iOS 15 blev det understreget, at selskabet forsat vil give brugere af gamle iOS-udgaver adgang til væsentligt sikkerhedsopdateringer.

Apple har oplyst, at 72 procent af iPhone-brugerne anvender iOS 15, mens 26 procent anvender iOS14, mens to procent anvender udgaver, der er endnu ældre.

9to5mac påpeger desuden, at det ser ud til, at en mindre andel af iPhone-brugerne end normalt har opdaeret til iOS 15.

Til sammenligning lød det tilsvarende tal året før på 81 procent.