Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / GREGERS KIRDORF)

Vred direktør for RealMæglerne på vej med borgerforslag efter hackerangreb: "Vi har endnu ikke hørt fra politiet. Der er ingen hjælp. Hver eneste virksomhed er overladt til sig selv"

Interview: Efter en uges nedetid vil RealMæglernes direktør Preben Merrild Angelo stille et borgerforslag, der skal råbe politikerne op og henlede det almene Danmarks opmærksomhed på cybertruslen, der rammer både virksomheder og almindelige borgere. Lige nu kan ingen forvente hjælp fra myndighederne, hvis de bliver ramt, lyder det frustrerede budskab.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvordan RealMægler-direktør Preben Merrild vil udforme et nyt borgerforslag, der skal sikre borgere og virksomheder mod cybersikkerhed.
1.145
5:45 min
Forrige weekend begyndte dét, der er det største mareridt for alle virksomheder og organisationer lige nu, for ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.

Sammen med op mod 70 andre virksomheder - hvoraf de fleste primært var ejendomsmæglerforretninger - oplevede RealMæglerne at deres systemer, hjemmesider og landingssider - med alt hvad det indeholdt af boligdata, kundekontakter og synlighed - gik ned.

Det var mæglerkædens it-supporter, med det passende navn Support It Networks, der var blevet ramt af et ransomwareangreb.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stort interview: Mette Kaagaard er faldet på plads som topchef for Microsoft: "Den kraft, det giver at have Microsoft i ryggen, har jeg aldrig set blive spillet ud i andre virksomheder"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

10 dage efter konkurs genopstår Finn Krusholms Tricent som nyt firma: Men kun med det halve antal medarbejderne og med Lars Seier ude af ejerkredsen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske universiteter kan først være klar med løsning på alvorligt it-sikkerhedsproblem om flere år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter sønderlemmende kritik om ‘uansvarlig’ og ‘farlig’ outsourcing: Energinet har fået rettet op

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Aarhusiansk software-selskab solgt for trecifret millionbeløb: Har modtaget 30 opkøbstilbud