Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / GREGERS KIRDORF)

Vred direktør for RealMæglerne på vej med borgerforslag efter hackerangreb: "Vi har endnu ikke hørt fra politiet. Der er ingen hjælp. Hver eneste virksomhed er overladt til sig selv"

Interview: Efter en uges nedetid vil RealMæglernes direktør Preben Merrild Angelo stille et borgerforslag, der skal råbe politikerne op og henlede det almene Danmarks opmærksomhed på cybertruslen, der rammer både virksomheder og almindelige borgere. Lige nu kan ingen forvente hjælp fra myndighederne, hvis de bliver ramt, lyder det frustrerede budskab.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvordan RealMægler-direktør Preben Merrild vil udforme et nyt borgerforslag, der skal sikre borgere og virksomheder mod cybersikkerhed.
1.145
5:45 min
Forrige weekend begyndte dét, der er det største mareridt for alle virksomheder og organisationer lige nu, for ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.

Sammen med op mod 70 andre virksomheder - hvoraf de fleste primært var ejendomsmæglerforretninger - oplevede RealMæglerne at deres systemer, hjemmesider og landingssider - med alt hvad det indeholdt af boligdata, kundekontakter og synlighed - gik ned.

Det var mæglerkædens it-supporter, med det passende navn Support It Networks, der var blevet ramt af et ransomwareangreb.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Energinet får igen kritik for milliardstor outsourcing: To væsentligt it-sikkerhedstiltag er ikke blevet indført til tiden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er den tidligere Visma e-conomic-CEO Lars Engborks nye job: Bliver chef for nordisk CRM-kæmpe

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kompetente medarbejdere er virksomhedernes vigtigste våben - men hvem har de dygtigste ansatte?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bestyrelser på pinebænken under hackerangreb: "Altså 500.000 euro i løsesum er jo ikke så meget"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Norlys skal splittes op i fem selskaber: Nu bliver flere ansatte og ledere fyret