Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Ugen i tech: Apple arbejder på at sælge iPhonen som abonnement / Den næste PlayStation rygtes klar i 2023

Ugen i tech: Apple arbejder på at sælge iPhonen som abonnement / Den næste PlayStation rygtes klar i 2023

Apple arbejder på at sælge iPhone 14 som abonnement

Apples kommende iPhone 14 kommer ikke nødvendigvis til at være noget du køber og ejer. Når Apple løfter sløret for sin næste iPhone til efteråret, vil der også følge en ny betalingsmodel med

Ifølge Apple-reporter hos finansmediet Bloomberg, Mark Gurman, arbejder Apple på at sælge både iPhones og iPads over en abonnementsordning.

Planen er ikke at sælge enhederne som delbetalinger over 12 eller 24 måneder, men i stedet at tilbyde et abonnement hvor opgraderinger til nyere modeller kan indgå som en del af abonnementet.

Mediet kan ikke oplyse, hvad abonnementet vil koste endnu.

Apple har længe arbejdet på at udbygge sin abonnementsbaserede tjenester, som nu tæller blandt andet streaming, cloud-lager, fitness-tjenester, nyheder, spil og mere.

Den næste PlayStation rygtes klar i 2023

En stærkere ’Pro’-variant af Sonys populære PlayStation 5 spillekonsol skulle være klar til salg inden udgangen af 2023.

Det skriver netmediet Gamingintel på baggrund af oplysninger fra YouTube-mediet RedGamingTech, som oplyser, at PlayStation 5 Pro allerede skulle være sat i produktion.

Ifølge mediet står den kommende PlayStation 5 Pro til at være omkring dobbel så kraftig end den nuværende model. Målt på raytracing ydelse, skulle pro-modellen være 2,5 gange hurtigere.

Med en ny model i PS5 programmet giver det forhåbninger om, at presset på PlayStation 5 tilgængeligheden vil blive lettet.