Artikel top billede

(Foto: Jida Li)

Lego og Epic Games går sammen om metaverse til børn

"Metaverse" er et ord, som er på alles læber i disse dage, og nu skal børnene også være med. Spil- og legegiganterne Epic Games og Lego går nu sammen om at skabe metaverse for børn.

Nu går legetøjs-giganten Lego sammen med spilproducenten Epic Games for at udvikle et metaverse til børn.

I en pressemeddelelse skriver Lego:

"Lego Koncernen og Epic Games annoncerede i dag, at de indgår et langsigtet partnerskab for at forme metaversets fremtid, så det bliver sikkert og sjovt for børn og familier. De to virksomheder vil samarbejde om at skabe en inspirerende, kreativ og engagerende digital oplevelse, som børn i alle aldre kan nyde sammen."

Lego-koncernen og Epic Games har aftalt tre principper, som skal sikre, at det digitale univers de sammen udvikler, giver engagerende legemuligheder på en sikker måde:

- Beskyt børns ret til at lege ved at gøre sikkerhed og trivsel til en prioritet.

- Beskyt børns privatliv ved at sætte deres tarv i første række.

- Støt børn og voksne med værktøjer, der giver dem kontrol over deres digitale oplevelse.

I pressemeddelelsen lyder det desuden:

"I takt med, at metaverset udvikler sig, ændrer det måden, hvorpå mennesker mødes, leger, arbejder, lærer og interagerer i en virtuel 3D-verden. Lego Koncernen og Epic Games vil kombinere deres omfattende erfaring for at sikre, at den næste udgave af internettet fra starten er designet med børnenes trivsel i tankerne."

Om partneren Epic Games skriver Lego:

"Epic Games har ekspertise inden for opbygning af kreative værktøjer og medrivende verdener, der er åbne og tilgængelige for spillere og programmører overalt."

Hvad tidshorisinten er på projektet melder ingen af selskaberne ud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere