Artikel top billede

(Foto: Jida Li)

Lego og Epic Games går sammen om metaverse til børn

"Metaverse" er et ord, som er på alles læber i disse dage, og nu skal børnene også være med. Spil- og legegiganterne Epic Games og Lego går nu sammen om at skabe metaverse for børn.

Nu går legetøjs-giganten Lego sammen med spilproducenten Epic Games for at udvikle et metaverse til børn.

I en pressemeddelelse skriver Lego:

"Lego Koncernen og Epic Games annoncerede i dag, at de indgår et langsigtet partnerskab for at forme metaversets fremtid, så det bliver sikkert og sjovt for børn og familier. De to virksomheder vil samarbejde om at skabe en inspirerende, kreativ og engagerende digital oplevelse, som børn i alle aldre kan nyde sammen."

Lego-koncernen og Epic Games har aftalt tre principper, som skal sikre, at det digitale univers de sammen udvikler, giver engagerende legemuligheder på en sikker måde:

- Beskyt børns ret til at lege ved at gøre sikkerhed og trivsel til en prioritet.

- Beskyt børns privatliv ved at sætte deres tarv i første række.

- Støt børn og voksne med værktøjer, der giver dem kontrol over deres digitale oplevelse.

I pressemeddelelsen lyder det desuden:

"I takt med, at metaverset udvikler sig, ændrer det måden, hvorpå mennesker mødes, leger, arbejder, lærer og interagerer i en virtuel 3D-verden. Lego Koncernen og Epic Games vil kombinere deres omfattende erfaring for at sikre, at den næste udgave af internettet fra starten er designet med børnenes trivsel i tankerne."

Om partneren Epic Games skriver Lego:

"Epic Games har ekspertise inden for opbygning af kreative værktøjer og medrivende verdener, der er åbne og tilgængelige for spillere og programmører overalt."

Hvad tidshorisinten er på projektet melder ingen af selskaberne ud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere