Artikel top billede

Her er 10 support-stillinger, som er ledige lige nu

Er du jagt efter et job som it-supporter. Så har vi fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu.

I denne uge har vi fokus på support. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Topdesk Danmark, Unik System Design og Sentia Denmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Tecsys søger it-support med flair for udvikling, Glostrup

Har du erfaring med support af softwaresystemer, bliver du ikke skræmt af begreber som C#, .Net, JavaScript, MS SQL og Azure Cloud og brænder du samtidig for den gode kundeoplevelse? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Tecsys bliver du en del af en virksomhed i rivende udvikling, med gode muligheder for at dygtiggøre dig både fagligt og personligt. Du bliver en del af et hold dygtige og engagerede kollegaer, på det danske hovedkontor i Glostrup, samt et team i Montreal i Canada.

Vi går på arbejde for at udvikle og levere kvalitet og du vil være den vores kunder rækker ud til, for at få løst et problem i en eksisterende løsning. Det tager du hånd om ved at analysere og forstå fejlen, for herefter at bidrage til en permanent løsning, i tæt samarbejde med vores udviklingsteam.

Du vil i opstartsfasen blive grundigt oplært i vores systemer og arbejdsgange, vi går nemlig også på arbejde med stolthed og ønsker at alle medarbejdere er klædt på til at levere deres bedste.

Læs hele annoncen her.

NetIP søger IT-supporter til Service Desk, Thisted eller Herning

Vi søger endnu en dygtig kollega til vores velfungerende Service Desk - med tilknytning til kontoret i Thisted eller Herning.

I vores service desk supporterer vi hver dag masser af forskellige kunder, hvilket er medvirkende til, at arbejdsdagene aldrig bliver ens.

Vi har i både Thisted og Herning et team af dygtige og engagerede supportkonsulenter, som er klar til at hjælpe dig til den bedste start i jobbet, for det er nemlig det vi gør - hjælper hinanden.

Der er rig mulighed for at udvikle sig i jobbet - i første omgang handler det måske om at blive kundeansvarlig og tage sig af onsite-besøg. Måske går dine ønsker i en anden retning, men uanset er det noget, vi arbejder sammen om.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger alsidig it-supporter med styr på O365 og ESDH, København

Brænder du for et alsidigt job, hvor du får mulighed for at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer med masser af udviklingsmuligheder? Motiveres du af at sætte dig i brugernes sted og forstå deres udfordringer på tværs af Office 365 samt dokumenthåndteringssystemer? Og er du serviceminded, systematisk og teknisk velfunderet, og har du et skarpt øje for support? Så kan du være den nye medarbejder vi leder efter!

Til Banedanmarks dokumenthåndteringssektion, InfoDok, søger vi en ambitiøs og serviceminded it-supporter, som brænder for at arbejde med de nyeste teknologier, og som forstår at supportere brugerne med et smil på læben. Vi er i fuld gang med at udfolde og benytte Office 365-platformens mange muligheder og bygger kontinuerligt videre på vores ESDH-platform, F2, med nye moduler eller opgraderinger.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger dygtig supporter til Unik Advosys, Vejle

Vi leder efter en dygtig supporter, der brænder for en god kundeoplevelse, er serviceminded og holder hovedet koldt i travle perioder.

Unik Advosys står bag den markedsledende brancheløsning til advokater og juridiske enheder, som er et centralt værktøj i kundernes arbejde med sagsbehandling, kommunikation og økonomi.

Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer ugentligt og du arbejder på vores kontor i Vejle. Arbejdstiden tilrettelægges i samarbejde med din leder, så den passer både til dine og vores behov.

Som supporter er du den første vores kunder møder over telefon eller mail, når de står med et problem. Det er derfor afgørende, at du er serviceminded og trives med at have kontakt til mange forskellige brugere i løbet af en dag. Du skal også have lyst til at arbejde med it og trives i en omskiftelig hverdag.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Secomea it-supporter til in­ter­na­tio­nal vækstvirk­som­hed, Herlev

Et sjovt og udfordrende job med at hjælpe både danske og internationale kunder.

Til vores kunde Secomea i Herlev søger vi en frisk it-supporter til deres team, der hjælper både distributører og kunder i hele verden med support af Secomeas remote access produkter - især de danske kunder.

Passion, kvalitet og ihærdighed er værdier, som du vil finde hos alle de ansatte hos Secomea. De har høje ambitioner for dem selv såvel som for virksomheden. Så hvis du leder efter et sted, hvor du har mulighed for at udvikle dig, vil du passe perfekt ind i deres team.

Du bliver en del af et supportteam på fem, og dine primære opgave vil i samarbejde med dem være at besvare og undersøge tickets med løbende supportsager og serviceopgaver fra både kunder og interne kollegaer - mest 1st level og hvis muligt 2nd level support.

Læs hele annoncen her.

Topdesk Danmark søger teknisk ITSM-supporter til ser­vi­ce­team, Ballerup

Sætter du en ære i at yde verdensklasse support - og ønsker du at blive specialiseret i ét af Danmarks mest implementerede IT Service Management (ITSM)-systemer? Så er du måske vores nye tekniske ITSM-supporter!

Din opgave bliver at hjælpe vores kunder, når de har spørgsmål eller udfordringer med deres Topdesk-løsning.

Du bliver selvfølgelig grundigt oplært i alle opgaverne.

Som teknisk ITSM-supporter bliver du tilknyttet vores danske afdeling. Du vil have fast base på det danske kontor og i det danske team, men du kommer også til at have et tæt samarbejde med dine internationale kollegaer.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger support & ope­ra­tions engineer til Service Desk, Herlev eller Odense

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med og mestrer disciplinerne omkring klassisk it-drift og support?

Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Trives du med at hjælpe kunderne med en hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som support & operations engineer i vores service desk vil du blive en del af et kompetent team, hvor vi arbejder med kundeservice såvel som it-support. Du vil være ansvarlig for at give kunderne en god oplevelse hele vejen gennem et sagsforløb, hvor du følger opgaverne helt til dørs.

Vi mener, at den digitale verden er kernen i enhver virksomhed, og vi drives af at finde den bedste it-løsning sammen med vores kunder.

Læs hele annoncen her.

Bone Consult søger it-supporter/it-support-lead, Aalborg

Bone Consult er et mindre, men meget ambitiøst it-konsulenthus, med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med it-infrastruktur, cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vi arbejder primært med mellemstore virksomheder, og har udviklet og driver vores egne private cloud-løsninger. En løsning, vi vandt en pris for under SVC Awards i London.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på, at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø, med et godt socialt sammenhold.

Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage, som matcher markedsniveauet.

Læs hele annoncen her.

PensionDanmark søger it-supporter, København

Vi søger en ny kollega til at yde kompetent it-support og -service til medarbejderne i PensionDanmark.

PensionDanmark har en målsætning om at være pensionsselskabet med den højeste kundetilfredshed og de laveste administrationsomkostninger. Udgangspunktet for det er digitale værdiskabende platforme for både kunder og rådgivere.

Vi søger derfor en dygtig it-supporter, som har lyst og drive til at arbejde i et professionelt it-driftsteam, der består af 13 medarbejdere med ansvarsområder inden for applikationer, infrastruktur, sikkerhed og support.

It-drift og support er en af i alt fem afdelinger i vores organisationsområde IT, som i alt består af 65 medarbejdere samt en del tilknyttede konsulenter.

Som it-supporter kan du se frem til en travl hverdag i et professionelt miljø med teknisk stærke kolleger. Vi har det sjovt sammen, og vi er gode til at sparre med hinanden. Teamet har et tæt samarbejde med flere forskellige afdelinger i PensionDanmark, og du bliver en del af en moderne organisation, som giver plads og rum til stor faglig udfoldelse.

Læs hele annoncen her.

Regional IT søger support spe­ci­a­li­ster til Sup­port­cen­te­ret i re­gions­hu­set, Vejle

Vi søger to dygtige it-supportere til Servicedesken i vores Supportcenter i Vejle. En af vores supportere har valgt at læse videre og en anden har fået et spændende job et andet sted i Regional IT, derfor mangler vi to nye dygtige it-supportere. Vi søger personer, der kan levere førsteklasses support til kolleger i administrationen, de sociale institutioner, i det præhospitale område og i psykiatrien.

Regionen er i fortsat udvikling og it-opgaverne bliver tilpasset for at understøtte denne udvikling. Når it-systemerne ikke fungerer optimalt, er det supporterens opgave at hjælpe brugerne af systemerne med at finde fejlen og rette den – vi yder support til såvel administrativt som klinisk personale.

Vi leverer support med baggrund i dokumenterede ITIL processer, men vi arbejder for en agil tilpasning til de behov, der opstår i forretningen hos vores brugere.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-stillinger.

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her
På jobjagt? Søg en af disse 10 stillinger lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu