Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Apple)

Nu kan du testkøre Apples spritnye iOS og MacOS – sådan henter du det nye software

IOS 16, iPadOS 16 og spritnye version af WatchOS og MacOs er klar til at blive afprøvet.

Apple er klar med dugfriske versioner af sine styresystemer til iPhone, iPad og Mac-enheder – vel at mærke i åbne betaversioner, som i sagens natur ikke helt færdigbagt.

Her kan du få mulighed for at afprøve de allernyeste funktioner, som Apple vil integrere i sine enheders styresystemer en gang i efteråret.

Opdateringerne rummer den nye version af iOS 16, hvor man blandt andet kan glæde sig til omsider at slippe for de irriterende captcha-login, hvor man skal identificere ting som brandhaner og tog for at logge ind, nye multitasking-muligheder i iPadOS 16 samt en omsiggribende overhaling af, hvordan passwords håndteres blandt andet det nye MacOS Ventura.

Læs også: Få overblikket: Her er de 15 vigtigste iOS-nyheder, der snart kommer til din iPhone

Sådan får du fingrene i det nye software

Vil du være først med på de nye Apple-noder, skal du tilmelde dig Apples Beta-program. Det gør du ved at slutte dit Apple ID til programmet på følgende side.

Bemærk, at beta-software per definition ikke er så gennemtestet, som den endelige version, der står til at udkomme om nogle måneder.

Den åbne beta-version er dog tredje udgave af systemerne, som hidtil har eksisteret som lukket beta.

Med overhalingerne vil Apple samtidig lade en række enheder ude i kulden, som ikke længere står til at blive opdateret med de nyeste funktioner og features.

Der er tale om 15 enheder i alt, som derfor står til at gå på pension. Heriblandt finder du flere populære iPhone og iPad modeller.

Få oversigt over dem her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere