Artikel top billede

(Foto: Apple)

Nu kan du testkøre Apples spritnye iOS og MacOS – sådan henter du det nye software

IOS 16, iPadOS 16 og spritnye version af WatchOS og MacOs er klar til at blive afprøvet.

Apple er klar med dugfriske versioner af sine styresystemer til iPhone, iPad og Mac-enheder – vel at mærke i åbne betaversioner, som i sagens natur ikke helt færdigbagt.

Her kan du få mulighed for at afprøve de allernyeste funktioner, som Apple vil integrere i sine enheders styresystemer en gang i efteråret.

Opdateringerne rummer den nye version af iOS 16, hvor man blandt andet kan glæde sig til omsider at slippe for de irriterende captcha-login, hvor man skal identificere ting som brandhaner og tog for at logge ind, nye multitasking-muligheder i iPadOS 16 samt en omsiggribende overhaling af, hvordan passwords håndteres blandt andet det nye MacOS Ventura.

Læs også: Få overblikket: Her er de 15 vigtigste iOS-nyheder, der snart kommer til din iPhone

Sådan får du fingrene i det nye software

Vil du være først med på de nye Apple-noder, skal du tilmelde dig Apples Beta-program. Det gør du ved at slutte dit Apple ID til programmet på følgende side.

Bemærk, at beta-software per definition ikke er så gennemtestet, som den endelige version, der står til at udkomme om nogle måneder.

Den åbne beta-version er dog tredje udgave af systemerne, som hidtil har eksisteret som lukket beta.

Med overhalingerne vil Apple samtidig lade en række enheder ude i kulden, som ikke længere står til at blive opdateret med de nyeste funktioner og features.

Der er tale om 15 enheder i alt, som derfor står til at gå på pension. Heriblandt finder du flere populære iPhone og iPad modeller.

Få oversigt over dem her:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere