Artikel top billede

(Foto: Apple)

Nu kan du testkøre Apples spritnye iOS og MacOS – sådan henter du det nye software

IOS 16, iPadOS 16 og spritnye version af WatchOS og MacOs er klar til at blive afprøvet.

Apple er klar med dugfriske versioner af sine styresystemer til iPhone, iPad og Mac-enheder – vel at mærke i åbne betaversioner, som i sagens natur ikke helt færdigbagt.

Her kan du få mulighed for at afprøve de allernyeste funktioner, som Apple vil integrere i sine enheders styresystemer en gang i efteråret.

Opdateringerne rummer den nye version af iOS 16, hvor man blandt andet kan glæde sig til omsider at slippe for de irriterende captcha-login, hvor man skal identificere ting som brandhaner og tog for at logge ind, nye multitasking-muligheder i iPadOS 16 samt en omsiggribende overhaling af, hvordan passwords håndteres blandt andet det nye MacOS Ventura.

Læs også: Få overblikket: Her er de 15 vigtigste iOS-nyheder, der snart kommer til din iPhone

Sådan får du fingrene i det nye software

Vil du være først med på de nye Apple-noder, skal du tilmelde dig Apples Beta-program. Det gør du ved at slutte dit Apple ID til programmet på følgende side.

Bemærk, at beta-software per definition ikke er så gennemtestet, som den endelige version, der står til at udkomme om nogle måneder.

Den åbne beta-version er dog tredje udgave af systemerne, som hidtil har eksisteret som lukket beta.

Med overhalingerne vil Apple samtidig lade en række enheder ude i kulden, som ikke længere står til at blive opdateret med de nyeste funktioner og features.

Der er tale om 15 enheder i alt, som derfor står til at gå på pension. Heriblandt finder du flere populære iPhone og iPad modeller.

Få oversigt over dem her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere