Artikel top billede

Jeppe Rindom truer med at flytte Pleo til udlandet på grund af 'unfair' vilkår i Danmark

Topchef Jeppe Rindom truer med at flytte Pleo til udlandet på grund af de danske skatteregler, som han mener er ‘unfair.’

Topchef i Pleo, Jeppe Rindom, truer med at trække selskabet ud af Danmark på grund af det, som han kalder for ‘unfair forhold.’

Det sker i Børsen, hvor han peger på, at de skatteregler og restriktioner, som den danske finanssektor er underlagt, skævvrider konkurrenceforholdet i forhold til de udenlandske konkurrenter.

Og det er dem, som Pleo konkurrererer med.

Ifølge Jeppe Rindom er det blandt andet lønsumsafgiften på 15,3 procent samt den ekstra selskabsskat, som regeringen har indført til finansiering af Arne-pensionen.

Noget tilsvarende findes ikke i udlandet. Jeppe Rindum siger til avisen, at Pleo er igang med en ‘gradvis flytning’ til udlandet.

“Det er ikke lige vilkår, da ingen af vores konkurrenter ligger i Danmark. Derfor skal man passe på med at give internationale virksomheder nogle meget restriktive rammevilkår, ellers så finder de et andet sted at være,” siger Jeppe Rindom.

Han siger, at Pleo i dag er ved at forberede sig på en børsnotering i 2025, som ikke kommer til at finde sted i Danmark, men snarere på børsen i New York.