Artikel top billede

(Foto: Android Auto)

Google forsinket: Android Autos store genfødsel lader vente på sig

Den amerikanske søge- og annoncegigant lovede, at det nye Android Auto skulle være klar i sommer. Men nej.

Det er mere end et år siden, at Google løftede sløret for det, der skulle blive en af de største overhalinger af selskabets Android Auto-system, der skulle gøre bilens infotainment-system smartere med blandt andet mulighed for split-skærm visning.

Selv flere måneder efter Google viste det nye systemet frem på en række enheder ved Google I/O udviklermessen, er selskabet ikke klar med overhalingen, noterer netmediet 9to5Google.

Det er til trods for, at søgegiganten ved messen meddelte, at det nye Android Auto vil være klart en gang i løbet af sommeren, hvilket indikerer, at tidslinjen er skredet med i hvert fald en måned.

Netmediet 9to5Google har forsøgt at indhente en kommentar fra Google, som imidlertid ikke har nogen oplysninger at dele omkring den savnede opdatering.

Omsiggribende overhaling

Overhalingen til det nye Android Auto, kaldet ’Coolwalk’, blev ved præsentationer introduceret sammen med et nyt design og en ny opbygning, som blandt andet sikrer, at skærme i varierende størrelser samt formatet udnyttes bedst muligt.

Det ville opnås ved at indføre split-skærm funktioner, som deler skærmen op i et primært navigationsvinduet, flankeret af vindue til medieafspilning og et til oplysninger, beskeder, stemmestyring eller kommunikation.

Dertil skulle Android Auto overhalingen byde på trådløse musikdeling via Cast.

Du kan se det nye design i aktion i Googles præsentationsvideo herunder.