Artikel top billede

Danmark kåres som verdensmester i digital infrastruktur af FN

I en ny FN-rapport udnævnes Danmark som verdens bedste land til digital infrastruktur.

Herhjemme har vi verdens bedste digitale infrastruktur.

Det bliver slået fast i en ny rapport fra FN.
Rapporten er udarbejdet af DPIDG, der er FN's afdeling for offentlige institutioner og digital regering. Her kortlægger man de digitale ydelser, som et land tilbyder dets borgere, skriver Ritzau.

Her peges bliver et land blandt andet vurderet for værktøjer til der er til rådighed inden for onlineundervisning, muigheden for at ordne skatteforhold online og muligheden for at søge om øonomisk understøttelse fra staten online.

Danmark er skarpt efterfulgt af Finland og Sydkorea, der intagter anden- og tredjepladsen på listen. Af de andre nordiske naboer kom Sverige på en femteplads og Norge på en 17.-plads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere