BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Kæmpe-gevinst ved stik-skifte: iPhone 15 Pro flytter data op til 80 gange hurtigere

iPhone 15 Pro bliver op til 80 gange hurtigere til at flytte data. Den billigere iPhone 15 må dog nøjes med den sløvere standard.

Siden EU Kommissionen lovpakke tidligere på året dødsdømte Apples karakteristiske Lightning-stik til iPhones synes Apple nu at åbne op for nye muligheder med det nye USB-C alternativ.

Ifølge Apple-analytiker med kilder tæt på selskabets underleverandører, Ming-Chi Kuoforbereder selskabet sig netop til at få implementeret USB-C stikket i næste års kollektion af Apples iPhone 15 og iPhone 15 Pro.

Det skriver 9to5Mac.

Fire modeller forventes at være i spil i den kommende generation: iPhone 15 og en større iPhone 15 Plus samt de finere iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

A og B hold

Der vil dog ikke være den samme gevinst at hente i de nye telefoner, skriver Apple-analytiker.

Hvor iPhone 15 Pro serien vil få de fulde USB 3.2 eller Thunderbolt 3 hastigheder på op imod 40 gbps, vil den billigere serie holdes nede på USB 2.0 hastigheder, hvilket sætter et loft på overførselshastigheder på 0,48 gbps.

Dermed vil iPhone 15 serien være begrænset til samme hastigheder som Lightning-stikket, mens iPhone 15 Pro-modellerne bliver op omkring 80 gange hurtigere til at flytte data, en kæmpe-gevinst, når der skal flyttes store filer, såsom videofiler til og fra enheden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere