Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Kæmpe-gevinst ved stik-skifte: iPhone 15 Pro flytter data op til 80 gange hurtigere

iPhone 15 Pro bliver op til 80 gange hurtigere til at flytte data. Den billigere iPhone 15 må dog nøjes med den sløvere standard.

Siden EU Kommissionen lovpakke tidligere på året dødsdømte Apples karakteristiske Lightning-stik til iPhones synes Apple nu at åbne op for nye muligheder med det nye USB-C alternativ.

Ifølge Apple-analytiker med kilder tæt på selskabets underleverandører, Ming-Chi Kuoforbereder selskabet sig netop til at få implementeret USB-C stikket i næste års kollektion af Apples iPhone 15 og iPhone 15 Pro.

Det skriver 9to5Mac.

Fire modeller forventes at være i spil i den kommende generation: iPhone 15 og en større iPhone 15 Plus samt de finere iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

A og B hold

Der vil dog ikke være den samme gevinst at hente i de nye telefoner, skriver Apple-analytiker.

Hvor iPhone 15 Pro serien vil få de fulde USB 3.2 eller Thunderbolt 3 hastigheder på op imod 40 gbps, vil den billigere serie holdes nede på USB 2.0 hastigheder, hvilket sætter et loft på overførselshastigheder på 0,48 gbps.

Dermed vil iPhone 15 serien være begrænset til samme hastigheder som Lightning-stikket, mens iPhone 15 Pro-modellerne bliver op omkring 80 gange hurtigere til at flytte data, en kæmpe-gevinst, når der skal flyttes store filer, såsom videofiler til og fra enheden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere