Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Annonce-blodbad hos Twitter efter Musks opkøb: Kæmpe fald i omsætning, viser nye tal

Grim julegave til Elon Musk. Twitters annonceomsætning faldt med ikke mindre end 70 procent i december.

At Elon Musks køb af Twitter ikke faldt i god jord hos annoncørerne vidste de fleste nok, hvis man ellers fulgte med i det kulørte show, som virksomhedsopkøbet udviklede sig til.

Men at det stod så slemt til, som nye tal fra Standard Media Index dokumenterer, havde færreste nok forestillet sig.

I december måned faldt Twitters annonceomsætning med svimlende 71 procent. Og i november, som traditionelt er en stor måned for annoncører, faldt omsætningen med 55 procent i forhold til året før. Det skriver Reuters.

Næsten halvdelen af de 30 største annoncører på Twitter stoppede fuldstændig med at annoncere på platformen, efter Musk overtog selskabet 27. oktober.

Twitter har sat gang i en del initiativer for at vende udviklingen. Blandt andet tilbud om gratis annoncer, tilladelse til politiske annoncer og bedre kontrol med annoncernes placeringer.

Annonceindtægter udgør 90 procent af Twitters omsætning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere