Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Annonce-blodbad hos Twitter efter Musks opkøb: Kæmpe fald i omsætning, viser nye tal

Grim julegave til Elon Musk. Twitters annonceomsætning faldt med ikke mindre end 70 procent i december.

At Elon Musks køb af Twitter ikke faldt i god jord hos annoncørerne vidste de fleste nok, hvis man ellers fulgte med i det kulørte show, som virksomhedsopkøbet udviklede sig til.

Men at det stod så slemt til, som nye tal fra Standard Media Index dokumenterer, havde færreste nok forestillet sig.

I december måned faldt Twitters annonceomsætning med svimlende 71 procent. Og i november, som traditionelt er en stor måned for annoncører, faldt omsætningen med 55 procent i forhold til året før. Det skriver Reuters.

Næsten halvdelen af de 30 største annoncører på Twitter stoppede fuldstændig med at annoncere på platformen, efter Musk overtog selskabet 27. oktober.

Twitter har sat gang i en del initiativer for at vende udviklingen. Blandt andet tilbud om gratis annoncer, tilladelse til politiske annoncer og bedre kontrol med annoncernes placeringer.

Annonceindtægter udgør 90 procent af Twitters omsætning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere