Artikel top billede

Jacob Risgaard vil udvide Coolshop-lager med 10.000 kvadratmeter

Coolshop vil kaste et trecifret millionbeløb efter en massiv lager-udvidelse i Nørresundby. Selskabet med Jacob Risgaard i spidsen arbejder på at få 10.000 kvadratmeter mere at brede sig over.

Online-forretningen Coolshop har vokseværk.

Derfor arbejder selskabet på en seriøs udvidelse på lokationen i Nørresundby.

Her skal lageret udvides, så Coolshop får 10.000 kvadratmeter mere at boltre sig på, skriver Finans.

"Vi har brug for at udvide kapaciteten. Vi mangler både kontorpladser og ekstra lagerplads, og det får vi nu. Der bliver ikke sparet på noget, og drømmen er fortsat at etablere en stor, lækker Coolshop-butik samme sted," siger Jacob Risgaard, direktør i Coolshop, til Finans.

Det nye lager er en tilbygning til selskabets i forvejen store lokation, Coolshop City, beliggende i Nørresundby i Vendsyssel.

Coolshop-direktør, der er kendt fra DR-programmet Løvens Hule, forklarer overfor Finans, at selskabet har sendt projektet i høring hos kommunen der skal blåstemple udvidelsen, før den kan udføres.

Coolshop City blev indviet i januar 2022, hvor selskabet samlede sine nordjyske aktiviteter under samme tag. Her har selskabet omkring 400 ansatte, et showroom og lagerplads.

Hvis udvidelsen går igennem, vil Coolshop samtidig få plads til et par hundrede nye kontorpladser på lokationen.

Tilbage i slutningen af 2020 åbnede Coolshop et lager i Herning. I december 2022 meldte selskabet dog, at Herning-lageret skulle lukkes for at samle aktiviteterne i Nørresundby. I den forbindelse tilbød Coolshop lagerarbejderne at flytte med.

I 2021/22-regnskabet omsatte Coolshops moderselskab for 1,4 milliarder kroner. Oveskuddet lød samtidig på 87 millioner kroner.