Artikel top billede

(Foto: Dima Solomin/Unsplash)

Mark Zuckerberg klar med endnu en kæmpe fyringsrunde: Nu bliver 10.000 stillinger skåret væk

Meta, der er Facebooks moderselskab, har annonceret en kæmpe organisationsændring, som betyder at 10.000 job bliver skåret væk.

Facebooks moderselskab Meta slår nu fast, at selskabet vil nedlægge 10.000 stillinger i, hvad der er selskabet anden store fyringsrunder på kort tid.

Det meddelte selskabet ifølge nyhedsbureauet Reuters tirsdag eftermiddag efter, at rygterne om den forestående fyringsrunde begyndte at svirre tirsdag.

Som led i planerne dropper selskabet planer om at genbesætte 5.000 ledige stillinger samt aflyse en række projekter af lavere prioritet og rense ud i mellemlederlaget.

“Vi bør være forberedte på risikoen for, at den nuværende økonomiske virkelighed fortsætte i mange år,” siger Metas stifter og topchef Mark Zuckerberg ifølge Reuters i en meddelelse til medarbejderne.

Fyringsrunden kommer desudenefter, at selskabet i fjor nedlagde 11.000 stillinger, og ved udgangen af 2022 havde selskabet 86.482 ansatte, hvilket var 20 procent mere end selskabet havde ved udgangen af 2021.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere