Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Vi har fundet 10 dugfriske stillinger til dig, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et it-job hos eksempelvis Visma Enterprise, Unit IT eller Sentia, så skal du læse med her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Visma Enterprise, Yggdrasil Commodities og Legaldesk.dk.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Arbit Cyber Defence Systems søger system­tek­ni­ker, København

Vil du arbejde med højt specialiserede cyber defence og secret netværksløsninger både i Danmark og internationalt?

Arbit søger nu en systemtekniker til vores specialudviklede Cyber Defence-produkter, som er verdensførende indenfor kommunikation til og fra hemmelige netværk.

Du vil blive en del af et nyt lille dedikeret team, som varetager installation, service og support både i ind- og udland.

Jobbet giver dig mulighed for at arbejde med spændende kunder, spændende problemstillinger og spændende teknologier indenfor cyber-området. Vores kunder spænder fra nationale myndigheder som f.eks. politi og forsvar til private virksomheder med meget høje sikkerhedskrav som for eksempel i forsvarsindustrien.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger support & operation engineer, Herlev, Odense og Aarhus

Bliv en del af vores dygtige supportteam og hjælp os med at levere enestående teknisk support til vores kunder.

Vi har travlt og har brug for flere kolleger til vores drift- og supportteams. Mestrer du disciplinerne omkring klassisk it-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger?

Er du samtidig en god teamplayer og verdensmester i at yde god service og support? Så er det måske dig, vi skal bruge.

I rollen som support & operations engineer vil du i samarbejde med de andre teams tage dig af leverancer til vores kunder, løse igangværende problemer og facilitere projekter.

Onboarding af kunder skal gå så gnidningsløst som muligt – det er nøglen til en langsigtet kunderelation og -tilfredshed.

Vi er en fantastisk flok mennesker med en passion for teknologi og cloud-løsninger. Vi deler gerne vores viden, men elsker også at have det sjovt sammen.

Læs hele annoncen her.

AL Finans søger erfaren it-udvikler til AL Finans' ud­vik­lings­team, København

Vil du arbejde med moderne teknologier samt være med til at udvikle it-løsninger for AL Finans?

Har du et stort overblik, øje for detaljen og kan du godt lide at arbejde i et Azure Microsoft udviklingsmiljø? Så er det dig vi har brug for til vores udviklingsteam.

Som it-udvikler i AL Finans vil du indgå i vores udviklingsteam, som er en del af Strategi og Forretningsudvikling. Teamet består pt. af fem kompetente og dedikerede kollegaer, som alle arbejder med nogle af de nyeste teknologier og værktøjer.

Der vil være rig mulighed for at forme it-udviklingen i samarbejde med dine kollegaer.
Du får mulighed for et unikt oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne.

Læs hele annoncen her.

Visma Enterprise søger full-stack udvikler med de­sign­kom­pe­ten­cer, København

Er performance og arkitektur noget du brænder for?

Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus?

Vi er ved at nytænke vores løsninger, og her mangler vi en udvikler, som vil være med til at skabe den bedste oplevelse for vores brugere.

Vi følger den agile udviklingsmodel, og justerer løbende vores mål efter kundernes ønsker. Vi er et full-stack team, som løser opgaverne selv.

Du vil sidde hands-on med vores product team og udforske problemstillingerne, og dermed være i stand til at implementere hele flowet i vores front-end løsninger, igennem vores microservices og helt ned på vores databaselag.

Sammen med teamet, vil du få ansvaret for at designe og udvikle vores løsninger samt vores nye API-landskab. Her skal der tænkes sikkerhed imellem interne API’er og eksterne partnere, ydeevne imod vores databaser samt struktur og designmønstre i forhold til fremtidig vedligeholdelse.

Læs hele annoncen her.

Yggdrasil Commodities søger qu­an­ti­ta­ti­ve analyst, Aalborg

Are you the Data Wizard that enjoys exploring vast amounts of data and making sense of complex time series through quantitative analysis? Do you want to have an active role in developing and improving the trading setup in a fast-growing company, where data rules and all decisions are taken where competence is present?

We offer a unique opportunity to become part of an exciting company and are looking for a dedicated colleague with genuine enthusiasm for developing and improving our power trading set up to join our talented and high-performing Execution & Analysis Team.

As a Quantitative Analyst you will get a central role in data analysis, modelling markets and in implementing new tools to further develop and improve the way we trade, to maximize our profits. You will be working closely with the colleagues that execute our strategies, which entails improving the quantitative setup and automating proven strategies, in line with risk guidelines. You will also get to analyze new markets/products, build new tools and strategies, and explore new technologies.

Læs hele annoncen her.

Legaldesk.dk søger frontend developer for fast-growing scale-up, København

Do you want to help us revolutionize the legal business?

Legal Desk is looking for a full-time frontend developer with a passion for creating pixel perfect design. If this sounds like you, and you have an open and friendly personality, Legal Desk is the perfect place for you.

Legal Desk is Denmark’s leading provider of automated legal services online and we are experiencing rapid growth. In the last year we have more than doubled in size in terms of employees and tripled in revenue.

Our team currently consists of 50 dedicated people that all share the nerdy obsession of automating legal processes through our platform. With more than 160.000 registered users, the platform is undergoing continuous changes and improvements and we are always developing new legal services. This is why we need a frontend developer to join our design and tech team.

Læs hele annoncen her.

Sydbank søger senior au­to­ma­tion expert til Data & Business Enab­le­ment, Glostrup eller Aabenraa

Har du lyst til at spille en nøglerolle i at accelerere Sydbanks digitale omstilling og være med til at sætte retningen for, hvordan vi i Sydbank arbejder med ny teknologi på tværs af banken? Så har vi måske jobbet til dig.

Afdelingen Data & Business Enablement er en del af Digital Banking. Vores vigtigste opgave, at stille data, platforme og guidelines for best-practice til rådighed, der kan bruges af vores kollegaer på tværs af banken.

Vi har de seneste år med succes understøttet bankens øvrige forretningsområder med fælles datawarehouse platform og værktøjer til dataanalyse og præsentation. På baggrund heraf har vi opbygget digitale-/datakompetencer på tværs af alle centrale forretningsområder. Effekten er hundredevis af dataløsninger der anvendes i hele banken.

Vi ønsker nu at tage næste skridt i den digitale omstilling, som er udrulning af koncept og platforme for procesautomation.

Læs hele annoncen her.

Unit IT søger it-sik­ker­heds­spe­ci­a­li­ster til Unit IT's Cyber Defense Center, Middelfart, Aarhus, Odense, Kolding eller Ballerup

Mængden og omfanget af cybertrusler er stærkt stigende, og vi søger vi it-sikkerhedsspecialister til Unit IT’s Cyber Defense Center.

Vores opgave består i at opdage, analysere og håndtere trusler og sikkerhedshændelser for såvel vores kunder som Unit IT.

Som it-sikkerhedsspecialist bliver du en del af Tier 1 og 2 i vores Cyber Defense Center (CDC).

Der vil desuden være mulighed for at arbejde med et selvvalgt specialistområde f.eks. incident response, malware analyse, cyber threat intelligence, udvikling af detektionsregler eller penetrationstest.

Som en del af jobbet, vil du også indgå i vores 24/7/365 vagtordning.

Du har formentlig et par års erfaring med it- og cybersikkerhed, og ønsker at accelerere karrieren. Alternativt er du nyuddannet, og besidder et grundlæggende kendskab til f.eks. it-sikkerhed, netværk, eller du har prøvet kræfter med Hack the Box, og er klar på at blive udfordret og tilegne dig ny viden hurtigt.

Læs hele annoncen her.

IT-Universitetet i København søger it-sik­ker­heds­spe­ci­a­list til it-af­de­lin­gen, København

ITU søger en talentfuld og solid teknisk funderet it-sikkerhedsspecialist med interesse i kontinuerligt at udvikle sig inden for IT-sikkerhed for at sikre vores it-infrastruktur og digitale løsninger.

Brænder du for it-sikkerhed uanset om det er design og etablering af sikkerhedskontroller, server- og endpointsikkerhed, forsvar mod cyberangreb, sårbarhedsskanninger eller håndtering af akutte tekniske sårbarheder?

Ønsker du et arbejde med spændende og udfordrende opgaver på tværs af interne systemer og ønsker du at have en afgørende rolle, når det kommer til it-sikkerheden? Vil du arbejde sammen med meget kompetente folk og være en del af et team, der i fællesskab har ansvar for hele ITU Campus netværket og sikring deraf?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det måske netop dig vi søger. Som it-sikkerhedsspecialist i it-afdelingen bliver du en del af vores operationelle sikkerheds- og netværksteam, der bl.a. beskæftiger sig med it-sikkerhed, drift, vedligehold og udvikling af it-services på ITU Campus.

Læs hele annoncen her.

Elos Medtech Pinol søger technical IT spe­ci­a­list, Gørløse

We are seeking a highly skilled Technical IT Specialist with experience in Active Directory both on-prem and Azure, as well as infrastructure. As a Technical IT Specialist, you will be responsible for managing and maintaining our company's IT infrastructure, ensuring that all systems are running smoothly and efficiently.

Elos Medtech is a company in growth and in a transition phase. We are on the path of becoming a data driven and digitalized Medtech company focusing on building smart factories to produce great products to our customers.

Elos Medtech has laid out a new, global Digital Strategy, which entails increased digitalization, greater use of cloud solutions and a global IT organization to leverage the resources around the globe in a more efficient way.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.