Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Vores tætte partnerskab med HSBC sikrer, at vi får et solidt fundament til at fremskynde vores visioner om at etablere et handelsnetværk, der giver virksomheder over hele verden endnu bedre økonomiske muligheder,” siger Tradeshift administrerende direktør og medstifter Christian Lanng. (Foto: Andy Highland)

Danske Tradeshift henter investering på trecifret millionbeløb fra britisk storbank

Den britiske storbank HSBC og Tradeshift etablerer et nyt joint-venture, og samtidig investerer banken et trecifret millionbeløb i det dansk-stiftede selskab.

Det danskstiftede fintech-selskab Tradeshift har indgået en aftale med den britiske storbank HSBC om at stifte et joint venture, som de to selskaber ejer i fællesskab.

Det oplyser Tradeshift på sin hjemmeside.

Som led i aftalen foretager HSBC en investering på 235 millioner kroner i Tradeshift, og samtidig får HSBC også en plads i Tradeshifts bestyrelse.

Investeringen fra storbanken bliver en del af en større kapitalrunde, hvor andre investorer også kommer til at deltage. Her planlægger Tradeshift at rejse i alt 470 millioner kroner.

Vil udrulle betalingsløsninger

Den nye joint-venture skal gøre det muligt for HSBC og Tradeshift i fællesskab at udrulle betalingsløsninger og andre finansielle løsninger til diverse e-handelsplatforme.

"Verdens største handelsbank og verdens største handelsnetværk slår med denne aftale kræfterne sammen. Vores tætte partnerskab med HSBC sikrer, at vi får et solidt fundament til at fremskynde vores visioner om at etablere et handelsnetværk, der giver virksomheder over hele verden endnu bedre økonomiske muligheder," siger Tradeshifts administrerende direktør og medstifter, Christian Lanng.

Tradeshift blev stiftet i 2010 af Christian Lanng, Mikkel Hippe Brun og Gert Sylvest, der mødte hinanden i den daværende IT- og Telestyrelse.