Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Stor opdatering: Nu kan du føre samtaler med ChatGPT - indfører talefunktion

OpenAI er klar med stor opdatering til ChatGPT, der vil gøre det muligt at tale med den revolutionerende AI.

AI-selskabet OpenAI er klar med en stor opdatering til ChatGPT, som vil gøre det muligt både at tale med AI-løsningen og interagere med den ved hjælp af billeder.

“ChatGPT kan nu se, høre og tale,” lyder det fra OpenAI.

Med opdateringen bliver det dermed muligt for brugerne at interagere med ChatGPT på linie med de øvrige store og udbredte AI-assistenter fra Google, Apple og Amazon.

Disse assistenter kan brugeren netop tale til, og de anvendes især i home devices, hvor de kan sættes op til, at brugeren kan beordre eksempelsiv lyset slukket i hjemmet, støvsugeren tændt og lignende.

OpenAI har for alvor fået etableret ChatGPT som en intelligent løsning, som man kan spørge om og beordre til at udføre regulære opgaver.

Med den nye opdatering bliver det nu eksempelvis muligt at oploade et billede direkte i ChatGPT og dernæst en indlede en samtale om det, der er på billedet.

Man kan også tage et billede af indholdet af sit køleskab og få ChatGPT til at komme med bud på, hvad man kan lave til aftensmad - og via opfølgende spørgsmål få AI’en til at kommed med opskrifter, lyder det fra OpenAI.

Selskabet meddeler, at det i løbet af de kommende par uger vil udrulle de nye funktioner til brugere af Plus- og Enterprise-ordningerne.

Du kan læse mere om de nye funktioner hos OpenAI her.