Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

Microsoft vil give dig 100.000 kroner, hvis du kan finde huller og sårbarheder i Bing

Under navnet "Microsoft AI Bounty Program" udlodder techgiganten dusører på op til 106.000 kroner til den, der kan finde sårbarheder i Microsofts AI-drevne Bing-versioner.

Microsoft udvider nu sin dusørordning, hvor de inviterer it-sikkerhedsfolk fra hele verden til at finde sikkerhedshuller og sårbarheder i deres AI-drevne Bing-platform.

Og der er gode penge at hente.

Afhængigt af hvor kritiske de opdagede fejl er, udloddes der dusører på mellem 2.000 og 15.000 dollar – svarende til mellem 14.000 og 106.000 kroner. Følgende Bing-produkter er en del af det nye bounty-program:

- AI-drevne Bing-oplevelser på bing.com i browsere (gælder for alle større udbydere, herunder Bing Chat, Bing Chat for Enterprise og Bing Image Creator).

- AI-drevet Bing-integration i Microsoft Edge for Windows, herunder Bing Chat for Enterprise.

- AI-drevet Bing-integration i Microsoft Start Application til iOS og Android.

- AI-drevet Bing-integration i Skype Mobile Application til iOS og Android.

- Ikke alle fejl og mangler kaster dog penge af sig. Microsoft har nemlig også offentliggjort en lang liste over fejl i Bing, der ikke kvalificerer sig til bounty-programmet.

Det er langt fra første gang, Microsoft aktiverer og lokker it-eksperter over hele verden med penge for at finde fejl i deres teknologier.

Allerede i april måned blev Bing tilføjet til deres bug bounty-program, og sidste år udbetalte Microsoft over 100 millioner kroner i dusører.

Derudover gør OpenAI, som Microsoft ejer 49 procent af, brug af lignende dusørordninger for ChatGPT.

Læs mere om Microsofts nye AI Bounty Program for Bing her.