Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu

Måske gemmer en af disse 10 job-opslag på dit nye drømmejob. Se dem alle her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Devoteam, Cognizant og Edora.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

PFA søger data engineer, København

Du bliver en del af Finansdata i PFA. Teamet er en del af PFA's nyetablerede dataområde, der har ansvaret for udviklingen af PFA's nye cloudbaserede dataplatform.

Vores team har fokus på at skabe værdi til PFA og vores kunder gennem forretningsforståelse og data af høj kvalitet.

Du kan se frem til et spændende arbejdsliv, hvor du har tid til at fordybe dig i udviklingen af konkrete dataløsninger. Det er en naturlig del af dine opgaver at mødes med teamets interne kunder for at forstå deres forretningsmæssige behov og afstemme de løsninger, vi skal bygge til dem.

Du sparrer løbende med dine kolleger i teamet, andre teams og teamets product owner, der har det overordnede billede af, hvor vores produkter bevæger sig hen, behovet for nye datakilder, mulighederne i den nye cloudbaserede dataplatform etc.

Læs hele annoncen her.

DSV søger senior network security architect, Hedehusene

We are looking for a Senior Network Security Architect at DSV, to be responsible for designing, executing, and supporting security solutions to safeguard our information systems from external and internal threats.

As Senior Network Security Architect, you will maintain one of the biggest global enterprise network solutions and become a member of a team consisting of approximately 10 specialists. You will be working on the latest technology systems in great working environment in Hedehusene.

In this role, you will collaborate with implementation and operations teams, providing technical supervision on security matters.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger strategy consultant, København

As part of a $750m+ consultancy practice, we help clients reimagine, redefine, and transform their businesses to create new sources of value and become digital leaders.

We are currently looking for a consultant to serve Nordic life sciences and medical device clients out of our Copenhagen office. The role involves all elements of consulting delivery, practice building and business development with significant professional and personal development opportunities.

To thrive in this role, you need to have the ability to thrive in fast paced environments. You will operate in a global, collaborative, matrixed, culturally diverse organization - operating cross-functionally across multiple geographies and time zones.

Læs hele annoncen her.

Devoteam søger lead advisor indenfor ERP og andre forretningskritiske platforme, permanent contract, København eller Aarhus

Burde du hedde “Trusted ERP Advisor" til mellemnavn? Er du vild med at rådgive kunderne om deres ERP og omkringliggende it-forretningskritiske systemer og platforme? Vil du gerne hjælpe med at skubbe kundens forretning fremad? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega i Devoteam.

Du kommer til at blive del af et kundevendt team, hvor du har medansvar for den kommercielle og leverancemæssige del indenfor ERP- og andre forretningskritiske platforme.

Du vil være vores kunders uvildige rådgiver og sparringspartner når det kommer til kundernes processer og hvordan it-systemer bedst muligt kan understøtte disse.

Læs hele annoncen her.

Shure Scandinavia søger software test developer, København

Shure has an ambitious goal of offering our customers innovative ecosystems of top-quality software to support our network devices. In Copenhagen, we design and develop high quality conferencing products and software solutions. We are a company of passionate and dedicated people and, as we are expanding our product range, we are looking for a talented Software Test Developer to join our team in Copenhagen.

In this role, you become part of a competent team that enables testing and validation of our conferencing systems, and who collaborates closely with colleagues in other departments to fulfill and exceed our customers' expectations.

Our purpose is to provide insights into our embedded and application software systems as well as to assess whether they live up to expectations. This includes developing and testing functional and non-functional tests as per the shift-left approach. We have a strong focus on automation of tasks to continuously improve our test capabilities and capacity.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger kontorchef til Børne- og Undervisningsministeriets it-drift, København

I Styrelsen for It og Læring udvikler, vedligeholder og driver vi over 100 centrale it-systemer, som understøtter hele undervisningssektoren i Danmark. Sikker og stabil drift er derfor et must for os!

Fundamentet for udviklingen af en moderne og brugervenlig it-understøttelse hviler på en stabil og sikker drift af de eksisterende løsninger. Mere end en million børn, unge, forældre og medarbejdere anvender således dagligt en eller flere af Styrelsen for It og Lærings it-løsninger, og vi har stort fokus på at holde uvedkommende ude af systemerne og beskytte brugernes data.

Vi arbejder professionelt og struktureret med driften af it-systemerne. ITIL, automatisering, DevOps, virtualiseringsplatforme og containerteknologi er blot nogle af de spændende arbejdsmetoder og teknologier, vi beskæftiger os med.

Og vi er optagede af løbende at forbedre og udvikle vores drift, så den til stadighed er professionel, effektiv og fagligt solidt funderet.

Læs hele annoncen her.

JCD søger den bedste business central developer i Danmark, Aalborg eller Glostrup

Er du hundredemeter mester i AL-programmering, og vil du være med til at løfte ansvaret for at levere de bedste løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder?

Så er det dig, vi har brug for.

Vi har de bedste Business Central-udviklere, og vi har rigtig travlt. Derfor mangler vi en ambitiøs kollega til vores team.

Som Business Central Developer hos JCD er du ansvarlig for at udvikle og implementere løsninger hos JCDs kunder baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du vil primært arbejde med DevOps og AL-programmering og får ansvar for egne kunder fra projektstart til idriftsættelse. Derfor er det vigtigt, du har en grundlæggende passion for udvikling.

Læs hele annoncen her.

Edora søger fullstack udviklere, København

Vi søger to fullstack-udviklere, der har interesse og erfaring med backend udvikling i C# på REST services og BFF udvikling i C# mod REST services. Hertil erfaring med frontend udvikling i React og måske Blazor.

Med kodeerfaring på .Net platformen, er du ivrig efter at blive endnu dygtigere. Du har udarbejdet automatiseret test som f.eks. unit og integrationstest, og i forlængelse af dét, erfaring med et eller flere relevante frameworks. Dit arbejde er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, grundighed og stolthed.

Som Fullstack udvikler spiller du en central rolle, hvor du sammen med erfarne kolleger bidrager til den fulde livscyklus i forbindelse med videreudvikling, og vedligeholdelse af etablerede softwareløsninger. Du er en hardcore udvikler, der kan give teamets øvrige dygtige udviklere kvalificeret sparring og udfordringer.

Læs hele annoncen her.

Fagligt Fælles Forbund søger Business Intelligence-udvikler, København

Er du erfaren BI-udvikler og har lyst til en drivende rolle ift. at skabe meningsfulde indsigter fra STORE datasæt? Har du en skarp it-puls og kan tviste data i samarbejde med kolleger – for at skabe innovative og effektive løsninger til organisationen? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklingen inden for BI går stærkt. I 3F udnytter vi BI til at skabe indsigter og værdi på kerneområder – det betyder, at jobbet som udvikler både giver faglige udviklingsmuligheder men også mulighed for at udnytte dit blik for værdiskabelse i en stor organisation.

Du bliver en del af vores it-afdeling, der tæller 61 medarbejdere inden for projektledelse, udvikling, kvalitetssikring, drift og support. Vi har ansvar for at udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til vores a-kasse og forbund.

Læs hele annoncen her.

LB Forsikring søger senior data engineer, København

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også ønsket om at gøre forsikring overflødig.

Kan du lægge sjæl i dine og teamets opgaver?

Hos LB Forsikring er vi netop trådt ind i en ny strategisk periode, og vi er i fuld gang med at ”sætte strøm” til vores nye datastrategi, hvor data er en central forudsætning for virksomhedens nye strategiske satsninger.

Som vores nye senior data engineer, vil du være med til at forbedre og fremme arbejdet med data hos LB og derigennem understøtte vores digitaliseringsdagsorden og vores ønske om at gøre forsikring overflødig - har du ydermere vilje til at bringe vores dataleverancer ind på en moderne dataplatform i cloud, er det præcis dig, vi leder efter!

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu