Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: WWW.KRISTIANHOLM.COM / +4540822786)

Dansk top-CIO stopper efter fire år på posten

Efter mere end fire år på posten som CIO hos SOS International forlader den garvede top-CIO Søren Kofoed Weeke ved udgangen af denne uge selskabet.

Efter mere end fire år som CIO pakker Søren Kofoed Weeke sine kufferter og forlader SOS International, der ejes af en række nordiske forsikringsselskaber, ved udgangen af denne uge.

Det sker efter, at den nuværende direktør har besluttet at vælge sin egen CIO til sit ledelsesteam.

Det skriver Søren Kofoed Weeke selv på LinkedIn.

"Det har været fire vilde år som CIO hos SOS. Selvom det er mit fjerde CIO-job, har det nok været det vildeste. At håndtere forskellige direktører, strategier og alle de udfordringer, som corona har bragt med sig, men også fordi vi har leveret så meget på så kort tid," lyder det blandt i opslaget.

Han opremser efterfølgende nogle af bedrifterne som CIO og nævner i flæng outsourcingen af hele infrastrukturen til Netic, TDC og NetNordic samt afslutningen på SOS' interne sagssystem og etableringen af "ordentlig cybersikkerhed."

Har ikke noget job i baghånden

Det fremgår af opslaget, at den afgående CIO ikke har noget job i baghånden, der venter ham, når han for sidste gang forlader SOS International.

"Nu vil jeg dykke ned i at finde min næste udfordring. Hvis du kender til en mulighed, der passer til mine færdigheder og profil, må du gerne give mig et hint," fremgår det af opslaget.

Før Søren Kofoed Weeke kom til SOS International var han CIO og CTO i VP Securities i tre år og inden det, var han CIO i Danske Spil i næsten seks år.