Ciber får ny topchef i Danmark

Efter trekvart år på posten som salgsdirektør er Lars Severin Klausen blevet udnævnt til administrerende direktør for it-konsulenthuset Ciber Danmark.

Den første dag i 2006 fik it-konsulenthuset Ciber Danmark ny administrerende direktør.

Lars Severin Klausen, der blev salgs- og marketingdirektør i april sidste år, overtager posten som øverste chef for Ciber Danmark, hvor han afløser englænderen Peter Lloyd.

Led i 18 måneders-plan

Udnævnelsen er et led i Cibers 18 måneders plan om en målrettet fokusering af den danske forretning.

- Jeg fortsætter Ciber Danmarks plan, der handler om at sætte fokus på det, vi er gode til - at være en udviklings- og projektforretning, siger Lars Severin Klausen.

Den nye direktør har haft en lang karriere fra it-branchen. Før Ciber arbejdede han som vicedirektør i Cap Gemini Danmark.

Fortsætter som formand

Peter Lloyd har selv siddet på posten som administrerende direktør for Ciber Danmark i et år, og han fortsætter som bestyrelsesformand i selskabet.

- Peter Lloyds opgave var at sætte forretningen på skinner her i landet og så ovelade roret til en dansker, siger Lars Severin Klausen.

Udover at være administrerende direktør fortsætter Lars Severin Klausen med at have det direkte ansvar for Ciber Danmarks salgs- og marketingaktiviteter.

Det er også en del af planen, at andet halvår i år skal være profitabelt for Ciber Danmark, og det regner den nye direktør også med, at det bliver.

Ciber Danmark har omkring 120 medarbejdere og arbejder især med udvikling og implementering af kundespecifikke applikationer, portal- og integrationsløsninger baseret på serviceorienteret arkitektur.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere