Sonofon dropper delfin-logoet

Sonofon-ejeren Telenor sender Sonofon-delfinen ud på de evige mobilmarker. I stedet får Sonofon nu fælles logo med Telenor og det andet danske Telenor-selskab, Cybercity.

Den velkendt delfin, der præger Sonofons logo, har taget sine sidste svømmetag.

Den norske Sonofon-ejer Telenor har nemlig besluttet, at hele koncernen skal have et nyt fælles logo, der skal erstatte alle gamle logoer.

Herhjemme betyder det også, at Cybercity, som Telenor købte sidste år for 1,4 milliarder kroner, dropper sit grønne logo til fordel for det nye fælles Telenor-logo, der ligner en blå tre-kløver.

Ryger også til Ungarn

Logoet skal også dække Telenors ungarske datterselskab, Pannon, mens de øvrige selskaber i en række lande, som Telenor har ejerandele i, indtil videre ikke skal ændre deres logoer.

Telenor har i den seneste tid for alvor købt op i Norden. Det sker ikke mindst fordi, selskabet har kig på stordriftsfordele og fordelene ved samspil mellem forskellige typer selskaber.

Det er da også ideen, at de to danske datterselskaber skal markere det nye fælles logo med en række samordnede tilbud, der skal give visse fordele til de danskere, der vælger både mobiltelefoni og bredbånd fra et Telenorselskab, skriver Børsen.

Ifølge Telenor beholder datterselskaberne deres navne, selv om det nye logo skal signalere, at der er tale om én stor koncern med et fælles udtryk.

- Der er tale om milepæl, der markerer, at Telenor er et internationalt selskab, meddeler Telenor, hvor en samlet profil ifølge koncernchef Jon Fredrik Baksaas vil gøre det nemmere at udveksle erfaringer mellem regionerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere